10 Nisan 2021 Cumartesi

Sedat Peker’i öven TRT spikeri Ersoy Dede’nin zor anları

TRT sunucusu ve Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bir dönem övgüler düzdüğü Sedat Peker’in adamlarına yapılan polis operasyonunu sunarken zor anlar yaşadı. Dede, Peker’e ‘suç örgütü lideri’ demek zorunda kaldı.

BOLD – Halka silahlanma çağrısı yaptığı dönemde Sedat Peker’e iş adamı diyerek sahip çıkan Ersoy Dede, yurtdışına kaçmasının ardından İstanbul Emniyeti’nin Peker’in adamlarına yaptığı ‘suç örgütü’ operasyonu sonrası zor durumda kaldı.

Daha önce Peker’i “Ona vurmaya çalışan hainleri çok iyi tanıyorum” diyerek savunan Dede, “Hainlere karşı millet olarak verdiğimiz savaş sürecinde, unutulamayacak mücadele sahiplerinden biri de İş Adamı Sedat Peker’dir.. Bugün ona vurmaya çalışıp yıpratmak isteyen hainleri çok iyi anlıyorum da, dün yanında görünüp, bugün ona karşı yapılan kara propagandaya karşı sessiz kalanlara da, vefanın İstanbul’da bir semt adından ibaret olmadığını hatırlatmak lazım” paylaşımı yapmıştı.

Dede, dün TRT’de yayınlanan haberi ise “Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yurtdışında olduğu saptandı” sözleriyle sundu. AKP’ye yakınlığını gizlemeyen Dede’nin dün öyle bugün böyle davrandığını hatırlatan sosyal medya kullanıcıları, Dede’yi eleştirdi. Dede kendini savunmak için ne yapacağını şaşırdı. Hürriyet muhabiri Toygun Atilla’nın Dede’nin paylaşımlarını hatırlatması üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Ersoy Dede, Atilla’ya Milliyet gazetesinin Sedat Peker’e iş adamı ödülü verdiğini hatırlatarak cevap verdi.

Köprülerdeki YHT ‘plan’ olarak kaldı

Sedat Peker’i öven TRT spikeri Ersoy Dede’nin zor anları yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder