24 Mayıs 2021 Pazartesi

IMDb’de ilk sıraya yükselen ‘Sedat Peker vs AKP’ neden kaldırıldı?

Dünyanın en büyük sinema filmleri ve televizyon dizileri veri tabanı platformu olan IMDb’de Sedat Peker’in Youtube üzerinden yayınladığı videoların listelendiği sayfa yayından kaldırdı. ‘Sedat Peker vs AKP’ başlıklı videolar bulunduğu listede 1 numaraya kadar yükselmişti.

BOLD –  Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker’in videoları için Uluslararası Film Veritabanı IMDb’de (Internet Movie Database) açılan ‘Sedat Peker vs AKP’ sayfası ani bir kararla yayından kaldırıldı.

‘Sedat Peker vs AKP’ başlıklı videolar bulunduğu listede 1 numaraya kadar yükselmişti.

IMDb, bunun yanında “Sedat Peker vs AKP” başlıklı videoların yaklaşık 30 bin oy aldığı ve 10 üzerinden 10 puanla 1 numaraya kadar yükseldiği Top 250 TV Programları listesinin yayınını da durdurdu.

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

IMDb yönetiminden konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapılmadı.

Sedat Peker bugüne kadar Türkiye’deki derin devlet, ülke siyasetinin önemli isimleri, fail-i meçhul cinayetler, uyuşturucu trafiği ve gazetecilerle ilgili 7 farklı ifşa videosu yayınladı.

Peker’in her biri yaklaşık 1 saat uzunluğundaki videoları popüler sosyal medya platformu Youtube’da 30 milyondan fazla izlenerek ülke gündeminin bir numaralı konusu haline gelmişti.

Sedat Peker’in videoları Uluslararası Film Veritabanı IMDb’ye girdi

IMDb’de ilk sıraya yükselen ‘Sedat Peker vs AKP’ neden kaldırıldı? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder