25 Mayıs 2021 Salı

Sedat Peker Türkiye’yi Survivor’a çevirdi: Adaya kim veda edecek!

İş insanı akrabası Reşat Hacıfazlıoğlu’nu ifşa eden Sedat Peker, iddialarını yalanlayanlar için hayatı tam bir ‘Suvivor’a çevirdi. Peker’in gazabına uğrayan isimler sessizliğe bürünürken haklarında başlatılan soruşturmalardan da kurtulamıyor. Son olarak Binali Yıldırım’ın yalanladığı Sedat Peker’in yeni hamlesini bekleyen sosyal medyayı heyecan sardı.

BOLD – Sedat Peker, daha önce uyardığı Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı görüşmeyi yayınladı. Görüşmeyi yayınlayan Peker’in paylaşımı şöyle oldu: “Reşat Hacıfazlıoğlu, dik duracağız dedim, sen onlarla anlaşma yoluna gittin, o yüzden kasedi yayınlamak hak oldu.”

Soylu dün akşamki televizyon programında, Hacıfazlıoğlu’nu tanıdığını söylemişti.

Görüşmede Peker, kendisine yönelik ‘mafya pisliği’ sözünden ötürü Soylu’ya sitem edince, Hacıfazlıoğlu, “Ben bir görüşeceğimi onunla… Gereken cevabı vereceğim ona” diyor.

Peker, Soylu için defalarca, “Gençliğinden beri bu kadar emeğimiz var bu adamda. Dönüş biletimdi o benim” diyor. Hacıfazlıoğlu da Peker’e hak verip Soylu’nun ‘mafya pisliği’ ifadesini neden ve nasıl kullandığını anlamadığını, herhalde ağzından kaçırdığını söylüyor.

REŞAT HACIFAZLIOĞLU, PEKER’İN AKRABASI

Sedat Peker 7’nci videosunda, Soylu üzerinden akrabası Reşat Hacıfazlıoğlu için şunları söylemişti: “Bir de bak bizim akrabaya baskı yapıyorsun açıklama yapsın diye. Herkes kayıt altında. Reşat baba, severim sayarım. Allah’a yemin olsun öyle bir şeyler mırmır ediyormuşsun. Paran var. Sakın böyle bir hataya düşme.”

ÖZIŞIK KARDEŞLERİ DE HARCADI

Sedat Peker, daha önce de aynı yöntemle Özışık kardeşlerin ipini çekmişti. Hadi Özışık ile yaptığı konuşmayı kaydeden Peker, Hadi Özışık’ın kendisini yalanlaması üzerine bu görüntüyü yayınladı. Peker’in paylaşımı sonrası Özışık kardeşler hakkında soruşturma başlatıldı.

Hadi ve Süleyman Özışık yazılarına ara verdiklerini duyurarak sessizliğe büründü. Kardeşlerden Mehmet Özışık ise suskunluğuna ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastane tedavi gördüğü fotoğrafı paylaştı. Mehmet Özışık fotoğrafı, “İşte suskunluğumun sebebi… Merak etmeyin her şey yolunda…” notuyla paylaştı.

YALANLAYANLARI YAKIYOR

Sedat Peker iddialarını yalanlayanları belge ve görüntülerle ifşa ediyor. Hacıfazlıoğlu ve Özışık kardeşlerin yanı sıra Sedat Peker, Erdoğan’a çok yakın bir isim olan Binali Yıldırım’ın oğlu hakkında da önemli iddialarda bulunmuş, Yıldırım ailesi de bu iddiaları yalanlamıştı.

Bugün Peker’in hedefindeki Erkan Yıldırım bir adım daha ileri giderek Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Peker’in Erkan Yıldırım konusunda nasıl adım atacağı merak konusu.

İşte ‘Bir tripod ve bir kamera ile’ Türkiye’yi sallayabilecek isimler

Sedat Peker Türkiye’yi Survivor’a çevirdi: Adaya kim veda edecek! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder