27 Mayıs 2021 Perşembe

Sedat Peker ‘Defne hanımın evi’ne neden girdi?

AKP’lilerin bulaştıkları suçları ifşa eden Sedat Peker, dünkü AKP grup toplantısında Erdoğan’ın Soylu’ya sahip çıkmasının ardından taktik değiştirdi. Haftalardır delilleriyle suçların faillerini deşifre eden Peker, Erdoğan’ı bu yolla ikna edemediğini görünce bel altı vuruş denedi.

BOLD – Sedat Peker yayınladığı 7 videoda, her biri normal bir ülkede iktidarı değiştirebilecek onlarca iddia da bulundu. Bu iddialara belge yada tanıklarıyla deliler ortaya koydu, diyet verdi.

Kolombiya polisinin ele geçirdiği ve Türkiye’ye geldiği açıklanan 5 ton kokainin İzmir’den Ortadoğu’ya yayılışını açıkladı. Yeni uyuşturucu rotasını ve bu ağda yer alan siyasi yakınlarını isim isim ifşa etti.

Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Uğur Mumcu ve Kutlu Adalı suikastlarının faillerini tanık ifadeleriyle ortaya koydu.

Bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve ailesinin fetö borsasının başında olduğunu ve iş insanlarının mallarına nasıl çöktüklerini anlattı.

Medya-Mafya-Siyaset üçgenindeki kirli bağlantıları ifşa videolarıyla gözler önüne serdi.

Sedat Peker’in iddialarına yanıt vermek için televizyonlara çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan kokain iddialarının pandemi yüzünden soruşturulamadığı gibi tepki çeken açıklamalar geldi.

ERDOĞAN’I BİR TÜRLÜ İKNA EDEMEDİ

Sedat Peker anlattıklarından sonra ‘Tayyip abisi’nin ikna olacağına ve Soylu’nu ipini çekeceğine emindi. Haftalar sonra Peker konusuna üstü kapalı değinen Erdoğan, “İçişleri Bakanımızın yanındayız” dedi. Erdoğan’ın bu sözleri Sedat Peker’e net mesaj oldu. Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından Sedat Peker’den dün belki de ucu Erdoğan’a dokunacak bir çıkış geldi. Peker, belgelerin ve delillerin Erdoğan’ı ikna etmediğini görünce bel altı vuruş denedi. ‘Defne hanım’ kartını oynayan Sedat Peker dikkatleri üzerine çekerek, her zamanki gibi iddiasını arkası yarına bağladı.

BİR KOL BİR BACAK KOPARTACAĞIM

Peker sosyal medyada yaptığı son paylaşımda pazar günü yayınlayacağı yeni videoda dozu arttıracağıbı belirterek şunları kaydetti: “Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker’i aldık, Türkiye’ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım (mecazi anlamda).”

İKNA OLURSANIZ BİR ŞEY DEĞİŞİR Mİ?

Öte yandan gazeteci Metin Cihan’dan ilginç bir paylaşım geldi. Erdoğan’ın damadı AKP’li eski bakan Berat Albayrak hakkında önemli bir iddia ortaya atan Cihan, AKP’li seçmene seslenerek, “Sevgili AK Partili arkadaşlar, Berat Albayrak’ın Powertrans adlı şirketi ve Kürdistan Bölgesel Yönetimi (Irak) aracılığıyla IŞİD petrolüne ortaklığını biliyor musunuz? Belgeleriyle emin olursanız bir şey değişir mi? Evet, güveninizi sarsmaya çalışıyorum. Ona göre emek vereceğim” dedi.

‘Mafya’ Dubai’de ‘babası’ Saray’da

Sedat Peker ‘Defne hanımın evi’ne neden girdi? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder