23 Mayıs 2021 Pazar

Yakınlarına zulüm yapılacağını söyleyen Sedat Peker’in kardeşine operasyon

YouTube videolarıyla Türkiye’yi sallayan Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir villada polis operasyonuyla gözaltına alındı. Peker son yayınladığı videoda hedef gösterdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakınlarına zulüm yapacağını iddia etti.

BOLD – Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan adli arama izni talep edildi.

Talep üzerine verilen karar doğrultusunda Atilla Peker’in otomobilinde, bugün öğle saatlerinde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi.

Bulunduğu villada gözaltına alınan Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’ın, polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

KUTLU ADALI SUİKASTI VE ATİLLA PEKER

Sedat Peker bugün yayınladığı son video da gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker ile ilgili iddialar da paylaştı. Mehmet Ağar’dan Kutlu Adalı cinayeti için talimat aldığını söyleyen Sedat Peker, bu cinayet için kardeşi Atilla Peker’i görevlendirdiğini söyledi. Fakat Sedat Peker bu suikastta kendisi ve kardeşinin parmağı olmadığını ileri sürdü.

Peker kardeşi Atilla Peker’in gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı. Adalı suikastında Mehmet Ağar ve Korkut Eken’in isimlerini de verdiğini hatırlatan Peker, “Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı. Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; Korkut Eken’le Mehmet Ağar’ı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?” dedi.

YAKINLARIMA ZULÜM YAPILACAK

Öte yandan, Sedat Peker hedefe koyduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yakınlarına yönelik harekete geçeceğini söyledi. Kendisine yakın isimlere zulüm yapılacağını ileri süren Peker, Soylu’yu uluslararası suçları ifşa etmekle tehdit etti.

Sedat Peker: Kokainin yeni rotası için Venezuela’ya Binali Yıldırım’ın oğlu gitti

Yakınlarına zulüm yapılacağını söyleyen Sedat Peker’in kardeşine operasyon yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder