23 Mayıs 2021 Pazar

Türkiye Sedat Peker’i yandaşlarsa 2 yıl sonraki seçimleri konuşuyor

Gündemi kasıp kavuran Sedat Peker videolarındaki mafya-devlet-medya ilişkileri iddialarına yayınlarında yer vermeyen ana akım medyada, 2023 seçimlerinde CHP-HDP ittifakı olasılığı tartışılıyor.

BOLD – Sedat Peker’in Youtube kanalında yayınladığı videolar gündemi belirlemeye devam ediyor. Peker’in son videosu ilk gün 8 milyon izlenmeye ulaştı. Videolardan önce onbinlerle ifade edilen ‘Reis Sedat Peker’ kanalının abone sayısı yarım milyonu geçti. Yedinci video 200 bin beğeni topladı.

IMDb’YE GİRDİ

Sedat Peker’in yedincisini yayınladığı video serisi, dünyanın en popüler film ve dizi veritabanını bünyesinde barındıran Uluslararası Film Veritabanı’na (Internet Movie Database – IMDb) girdi.

Türkiye’nin ikinci Susurluk vakası olarak kabul edilen Sedat Peker videoları, siyaset-mafya-medya üçgenindeki kirli ilişkileri gözler önüne seriyor. Sözlüklerde ve sosyal mecralarda Peker’in iddiaları konuşuluyor. ‘Sedat Peker 7’, ‘Yenileceksiniz’, ‘Venezuela’ etiketleri gündemi domine etti.

MEDYANIN GÜNDEMİ FARKLI

Yandaş kanallarla Habertürk, CNN Türk, ve TRT Haber’de yayınlanan programlarda ise iddialara ilişkin tek kelime yer almıyor. Habertürk, yarın gerçekleştirecek Süleyman Soylu söyleşisinin tanıtımında, Soylu ile konuşulacak konuların arasında Peker’in iddialarına yer vermedi.

YER YERİNDEN OYNAMIŞ…

Ayrıca, Habertürk’te bu akşam yayınlanan Kübra Par’ın sunduğu programda konuklarla 2023 seçimleri konuşuldu. Peker’in iddialarının gündeme gelmediği programda CHP’nin HDP ile ittifak ihtimali masaya yatırıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Ülkede yer yerinden oynamış şunların konuştukları şeye bak… yazıklar olsun!” ifadeleriyle yayına tepki gösterdi.

Sedat Peker’in videoları Uluslararası Film Veritabanı IMDb’ye girdi

Türkiye Sedat Peker’i yandaşlarsa 2 yıl sonraki seçimleri konuşuyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder