26 Mayıs 2021 Çarşamba

Sedat Peker artık kafaya mı oynuyor? ‘Defne Hanım’ kartı masada

AKP’li sosyal medya hesaplarının hakaret dolu etiket çalışmalarına sinirlenen Sedat Peker, ‘Defne hanım’ kartını oynadı. “Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım” diyerek muhataplarını uyaran Peker’in Erdoğan’ı kastettiği iddia ediliyor.

BOLD – Sedat Peker videolarının yanı sıra gündemdeki yerini koruma ve hakkındaki iddialara cevap verme adına Twitter hesabını da aktif kullanıyor.

Peker’in son paylaşımıysa tam anlamıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son iki gündür AKP’ye yakın hesaplar sosyal medyada Peker aleyhine kampanya yürütüyor.

Troller, dün Peker ile ilgili ‘Baydın artık Sedat’ etiketinin ardından bugün de ‘Tecavüzcü Pislik’ etiketi gündeme taşındı.

Misvak Sedat Peker’i Fetöcü ilan edip ojeli karikatürünü paylaştı. Peker, sosyal medyada başlatılan “Tecavüzcü Pislik” etiketiyle ilgili açtı ağzını yumdu gözünü. Peker, sosyal medya hesabından peş peşe zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

NAMUSUZLUK YAPMAYIN

Peker paylaşımında, “Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın! Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH! Adam gibi savaşırsanız, mert bir düşmanla karşılaşacaksınız. Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız” dedi.

TROLLERİ GERİDE BIRAKTI

Peker’in paylaşımı sonrası ‘Defne’ etiketi gündemin 1. sırasına yükseldi. Yapılan yorumlarda Peker’den Defne’nin ve evinde kalp krizi geçirenin kim olduğunu açıklanması istendi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise işin ucunun Erdoğan’a uzandığı yorumları yaptı.

Sedat Peker’in bu merak uyandıran açılamayı, Erdoğan haftalar sonra konuşmasının ardından yapması da iddiaları güçlendirdi.

Soylu’ya gücü yetmedi Akşener’e ‘racon’ kesti

 

Sedat Peker artık kafaya mı oynuyor? ‘Defne Hanım’ kartı masada yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder