26 Mayıs 2021 Çarşamba

Sedat Peker’in reytingini kıskanan Erdoğan racon kesmeye başladı

Partisinin grup toplantısında bir siyasetçiden çok mafya babası gibi rakiplerine tehditler savuran Erdoğan, ana muhalefet tarafından ‘mafya ağzı’ kullanmakla eleştiriliyor. Canlı programları ilk 20’ye dahi giremeyen Erdoğan’ın milyonların izlediği Sedat Peker etkilendiği yorumları da yapılıyor.

BOLD – Vaaz tadında geçen konuşmaları yaklaşık 1 saat sürüyor. İlk 45 dakikası racon kesen Sedat Peker, son 15 dakika elindeki belgeli bilgileri açıklıyor. İlk 45 dakikada halkı, son 15 dakikada da gazeteci tatmin ediyor.

Konuşmaların tamamı ise hedefteki siyasileri çileden çıkarıyor. Her Sedat Peker videosu sonrası Süleyman Soylu, kavgada söylenmeyecek sözlerle Peker’e hakaretler savuruyor.

Tüm bunlar da milyonları videolara bağımlı hale getiriyor. Her hafta en az bir tane yayınlanan Sedat Peker videoları, Peker’in sadece kendi kanalından toplamda on milyonlarca kez izlendi.

KISKANDIRAN REYTİNG

Online programları sadece bir kaç bin kişi tarafından izlenen, ‘dislike’ rekor kıran Erdoğan’ın Sedat Peker’i kıskanmaması imkansız. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ardından Erdoğan da siyasi rakiplerine karşı dilini sertleştirdi. Mafyavari tehditler savuran Erdoğan’ın ilk kurbanı da Meral Akşener oldu.

DAHA NELER OLACAK

Erdoğan, bugünkü grup toplantısında kendisini İsrail Başbakanı Netanyahu’ya benzeten İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı. Rize’nin İkizdere ilçesinde protestoyla karşılaşan Akşener’e “Gelin hanıma (Meral Akşener) memleketim Rize’de görüldüğü gibi güzel bir ders verildi. Bu daha bir. Daha neler olacak neler, dur bakalım. Bunlar iyi günler” dedi.

SİLAHLI POZLA ERDOĞAN’A DESTEK

Erdoğan’ın sözlerinin ardından Muğla Fethiye’de Din Kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran silahıyla poz vererek Erdoğan’a destek verdi. Tehdit içerikli mesaj paylaşan Taşkıran, “Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı” dedi.

MAFYA AĞZI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener’i tehdit eden Erdoğan’ı mafya ağzı kullanmakla suçladı. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı” ifadelerini kullandı.

Soylu’ya gücü yetmedi Akşener’e ‘racon’ kesti

 

Sedat Peker’in reytingini kıskanan Erdoğan racon kesmeye başladı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder