16 Ağustos 2019 Cuma

Bu hafta vizyonda 7 yeni film var

16 Ağustos 2019 günü Türkiye’deki sinemalarda yedi yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Yılın en çok beklenen filmi “Bir Zamanlar Hollywood’da”ya sadece bir hafta kalmışken bu hafta biri yerli yedi yeni film gösterim şansı buldu. İşte haftanın filmleri…

ANGRY BIRDS MOVIE 2

Popüler oyundan uyarlanan filmin devamında uçamayan kızgın kuşlar ve domuzlar kendilerini tehdit eden yeni bir düşmana karşı istemeyerek de olsa bir ittifak yapmak zorunda kalırlar.

SESİNDE AŞK VAR

Dedesi tarafından baskıcı bir şekilde büyütülen Deniz, lise son sınıfta tam da hayatına yön verecekken Rüzgar’la tanışır. Bir yandan kapıldığı bu gençlik aşkı sayesinde içindeki müzik aşkını keşfederken bir yandan da dedesiyle ve aile sırlarıyla uğraşmak zorundadır.

LATE NIGHT/GECE KUŞU

Kariyeri inişe geçmeye başlayan talk şov sunucusu Katherine Newberry (Emma Thompson), program yazarlarından kendisini tekrar komik ve güncel göstermelerini ister. En büyük yardımı ise hayranı olan Molly’den (Mindy Kaling) görecektir.

CAN YOU KEEP A SECRET/ SIR TUTABİLİR MİSİN?

Emma Corrigan bindiği uçak düşme tehlikesi geçirdiğinde yanındaki adama panik halinde bütün sırlarını anlatır. Aynı adam bir süre sonra Emma’nın çalıştığı şirkete üst yönetici olarak geldiğinde işler karmaşıklaşır.

PLAY OR DIE/ KAÇIŞ OYUNU

Franck Thilliez’in romanından uyarlanan Kaçış Oyunu’nda oyunsever iki arkadaş Lucas ve Chloe, Paranoya isimli bir kaçış oyununa katılır. İlk bulmacayı çözdükten sonra, finalde ıssız bir ormanın içerisinde bulunan terk edilmiş bir akıl hastanesine ulaşırlar. Burada onları dört oyuncu daha beklemektedir. Bir süre sonra buradan sadece birinin sağ çıkabileceğini anlarlar.

ALCATRAZ

Bir silahlı soyguncunun ve bir gangsterin öncülük ettiği bir grup mahkum “kaçılamaz” denilen Alcatraz’dan kaçmak için kurnazca bir plan yapar ve harekete geçer.

KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR DEVAM EDİYOR

8 yıl sonra gelen devam filminde yazlık evine inzivaya çekilmek isteyen Max, doğum günü sürprizi olarak yıllardır görmediği eski arkadaşlarını karşısında bulunca işler karışır. Max, yanlışlıkla hapsolduğu bu komedi filminde zorlama bir mutluluk için çabalarken; davetsiz misafirlerinin ise başlarına gelmedik kalmayacaktır.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder