13 Ağustos 2019 Salı

CHP’nin gündeminde erken seçim yok

Kılıçdaroğlu, halkın artık erken seçimlerden bıktığını belirterek, gündemlerinde erken seçim olmadığını dile getirdi.

BOLD- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarı ekonomi üzerinden eleştirdi. “Alınan ekonomik kararların ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz. Her karardan sonra ‘Başarılı adımlar atıldığını ekonominin düzeleceğini” söylüyorlar. Tam tersi oluyor” dedi.

İŞÇİYE MEMURA SUYA YAPILAN KADAR ZAM YAPIN

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de kriz olduğunu ve erken seçimin de bu sebeple gündemlerinde olmadığını söyledi. “Çiftçi, işçi ve memurun perişan hâlde olduğunu” söyleyen CHP lideri, “Hiç değilse suya elektriğe doğal gaza yapılan zam kadar işçiye zam yapın” önerisinde bulundu.

SARAY AHALİSİNİN KEYFİ YERİNDE

“Saray ahalisinin keyfi yerinde. Her kararın faturası garibana çıkıyor” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu Sözcü’ye konuştu. Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: “Ekonomik sıkıntıların alabildiğine arttığı, işsizliğin felaket boyutlara yükseldiği bir dönemde seçimi dillendirmek de doğru değil. Bize göre ekonomi yönetiminin değişmesi lazım. Damadın bu işi beceremediği belli.”

TÜRKİYE HANEDAN YÖNETİMİNE DÖNDÜ

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: “Türkiye yönetimi hanedan yönetimine döndü. Hanedan yönetimi uygulamalarıyla dünyaya alay konusu oluyor. Alınan ekonomik kararların ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz. Her karardan sonra ‘Başarılı adımlar atıldığını ekonominin düzeleceğini” söylüyorlar. Tam tersi oluyor.”

CHP artık Abdullah Gül’e oynamaz çünkü İmamoğlu var

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder