13 Ağustos 2019 Salı

Sarıyer Belediyesinden Dobby’nin insanlara su mesajı: “rglıug kuxmyth hjhjlkdjhav”

Sarıyer Belediyesi yetkilileri vatandaşlardan ilginç bir mesajla sıcak yaz aylarında susuz kalan sokak hayvanları için kapılarının önüne su kapları bırakmalarını istedi.

BOLD – İstanbul’daki Sarıyer Belediyesi’nin resmi Twitter hesabından sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmaması için farkındalık yaratmak amacıyla bir mesaj paylaşıldı. Yaz aylarında sokak hayvanlarının susuz kalmasına dikkat çekmek için belediyenin resmi hesabından paylaşılan mesaj şöyle, “rglıug kuxmyth hjhjlkdjhav”.

MESAJ DOBBY’DEN

Sosyal medya kullanıcıları paylaşıma anlam veremezken belediye yetkilileri daha sonra Dobby isimli bir köpeğin bilgisayar başında çekilmiş fotoğrafını da yayınladı. Belediye tarafından yapılan ikinci bir mesajda Dobby’nin bilgisayar başındaki fotoğrafıyla birlikte, “Merhaba, bu paylaşımı bir farkındalık oluşturmak için Dobby yaptı. Sevimli dostlarımızın bu sıcak yaz günlerinde size ihtiyacı var” denildi

SOKAK HAYVANLARI İÇİN KAPILARIN ÖNÜNE BİR KAP SU

Yaz aylarında hayvan severleri sokak hayvanları için kapı önlerine bir kap su koymaya davet eden belediyeden yapılan, bir diğer paylaşımda “Kapılarınızın önüne bir kap su bir kap mama koyarak onlara sevginizi hissettirebilirsiniz. Dobby’nin bütün hayvan severlere selamı var” ifadeleri kullanıldı.

3 kez acile kaldırılan hamile tutuklu için kritik 3 gün

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder