15 Ağustos 2019 Perşembe

Gaziyi dövüp serbest kalan 3 kişi tepkiler üzerine tutuklandı

Bursa’da bir kafede tartıştıkları engelli Güneydoğu gazisini döven 3 kişinin serbest kalması büyük tepki topladı. Tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınan zanlılar bu sefer tutuklandı.

BOLD – Kuzey Irak’ta teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanıp gazi olan Ömür Karaman, Ankara’dan Bursa’ya yakınlarını görmeye gitti. Ömür Karaman, Gemlik ilçesi Kumsaz sahilinde denizde bir süre yüzdükten sonra yakındaki bir kafede bir şeyler içmek istedi.

Burada ayaklarını da sandalyeye uzatan gaziyi işletmenin sahibi ayaklarını indirmesi konusunda uyardı. Çıkan tartışmanın ardından işletme çalışanları, yüzde 92 engelli gaziyi darp etti.

GÖZALTINA ALINAN SALDIRGANLAR SERBEST KALDI

Gazi çok sayıda kişinin saldırısı sonucu vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda darbe aldı. Gözü moraran, dudağı patlayan gazi hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Hastanede gazinin dudağına dikiş atılırken, ezilen ve moraran bölgelerine tedavi uygulandı. Gaziye saldıran ve gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

TEPKİLER ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Gazi Ömür Karaman’ın darp edilmesi olayı ile ilgili sabah saatlerinde gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüphelilerden Ü.T., Ö.Ş. ve S.Ş., savcının talebi üzerine tekrar gözaltına alındı. Bir kez daha adliyeye sevk edilen Ü.T., Ö.Ş. ve S.Ş., ‘Basit yaralama’ suçuyla tutuklanarak, Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Süper Kupa finalinde sahaya atlayan Türk youtuber çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder