14 Ağustos 2019 Çarşamba

Eski bakandan Kılıçdaroğlu’na erken seçim tepkisi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim istemediğini söylediği açıklamalarına eski Devlet Bakanı ve Çoban Ateşi Hareketi öncülerinden Rıfat Serdaroğlu’ndan tepki geldi.

BOLD – Serdaroğlu, “Krizi kim çıkarttı? AKP. Kimden çözüm bekliyorsun? AKP’den! Bozanın düzelttiği hiç görüldü mü? Hayır” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkın erken seçimlerden bıktığını belirterek, gündemlerinde erken seçim olmadığını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, iktidarı ekonomik kriz üzerinden eleştirmişti. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasına tepki eski Devlet Bakanı Rıfat Serdaroğlu’ndan geldi.

KRİZİ ÇIKARANDAN ÇÖZÜM BEKLENMEZ

Serdaroğlu, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’ndan bayramlık ifadeleri ile yaptığı açıklamada “Ülkede kriz varken, seçim istemek doğru değil” dedi! 17 yıldır ülkeyi kim yönetiyor? AKP. Krizi kim çıkarttı? AKP. Kimden çözüm bekliyorsun? AKP’den! Bozan’ın düzelttiği hiç görüldü mü? Hayır” dedi.

ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜ, HUKUK DEVLETİNİ KİM BOZDU?

Serdaroğlu açıklamasında şunları dile getirdi: “Hukuk devletini, laik cumhuriyeti, Atatürk milletçiliğini, ülke bütünlüğünü kim bozdu AKP. 4 milyon Suriyeli daha ister misiniz? Ya Kürt devletinin ikinci parçasının kurulmasını. Yine de seçim istemiyor musunuz? Siz ne işe yararsınız?”

HAK HUKUK ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ NEDEN YAPTINIZ?

Serdaroğlu Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği açıklamasına şu ifadelerle son verdi: “Madem AKP 4 yıl daha kalsın diyorsunuz. Hak hukuk adalet yürüyüşünü neden yaptınız. Cumhuriyetin en önemli kurumlarından ola CHP’yi ne hale getirdiğinizin farkında mısınız? Türk milleti böyle muhalefet partileri istemiyor.”

SİYASET BATAKLIĞINDA KENDİLERİNİ TÜKETSİNLER

Serdaroğlu’nun açıklamalarına cevap veren CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise, “Size saygım sonsuz sayın Bakanım. Ama bu eleştirinizde haksızsınız. Kemal Bey’in tavrı doğru. Siz deneyimli ve cesur bir siyaset insanısınız. Bırakın yarattıkları siyaset bataklığında kendilerini tüketsinler. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

CHP’nin gündeminde erken seçim yok

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder