17 Ağustos 2019 Cumartesi

Süleyman Soylu ile Ahmet Davutoğlu aynı otelde!

Yeni parti kurması gündemde olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun aynı otelde görülmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

BOLD – Siyaset gündemi AKP içerisinden çıkacak yeni partilere kilitlendi. AKP ve Erdoğan’a yönelik eleştirilerini kamuoyu önünde yapmaya başlayan Ahmet Davutoğlu, Türkiye siyasetinde kritik toplantılara ev sahipliği yapan Bolu Abant’taki bir otelde dün çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

ERDOĞAN DAVUTOĞLU’NA MESAJ MI GÖNDERDİ?

Odatv’nin haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da aynı otelde aynı gün görüldü. İki ismin bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştiremediği teyit edilemedi. Kimi kesimlerce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Davutoğlu’na bir mesaj iletmiş olabileceği yorumu yapılırken, kimi kesimler ise Soylu’nun yeni oluşumla ilgili Davutoğlu ile görüşmüş olabileceği iddia edildi.

SOYLU DA PELİKAN EKİBİ İLE KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Ahmet Davutoğlu, 1 Mayıs 2016’da Pelikan bildirisinin yayınlanmasından kısa bir zaman sonra Başbakanlık’tan istifa etmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da zaman zaman Berat Albayrak ve Pelikan ekibi ile karşı karşıya geldiği biliniyor.

DAVUTOĞLU VE SOYLU YOK, ALBAYRAK VAR

AKP’nin kuruluş yıl dönümü için partinin resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda Ahmet Davutoğlu, Süleyman Soylu gibi isimlere hiç yer verilmezken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tam 7 kez video içerisinde yer almıştı.

Davutoğlu’nun ‘yeni parti’ binası ilk kez görüntülendi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder