14 Ağustos 2019 Çarşamba

Süper Kupa biletleri karaborsaya düştü fiyatlar uçtu

UEFA Süper Kupa Finalini oynayacak olan Chelsea ile Liverpool mücadelesinde biletler karaborsada. Daha önce 50 ile 150 euro arasında değişen biletler tükenirken maç saati yaklaştıkça karaborsada fiyatlar 20-22 bin liraya ulaştı.

BOLD – Beşiktaş Vodafona Park’ta oynanacak Süper Kupa finalinin biletleri günler öncesinde satışa çıktı. 3 farklı kategoride 50 ile 150 euro arasında satışa çıkan biletler kısa sürede tükendi. Ancak biletsiz olarak İstanbul’a gelen iki takım taraftarları da karaborsacılara yöneldi.

MAÇ SAATİ YAKLAŞTIKÇA FİYAT ARTIYOR

Maçı fırsata çevirmek isteyenler aldıkları biletleri internet üzerinden oldukça yüksek fiyata satışa çıkardı. Biletler karaborsada bugün 20-22 bin lirayı buluyor. Stat çevresinde de polis karaborsacılara karşı önlem alsa da taraftar bilet bulmak için arayışlarını sürdürüyor.

Tribünlerin yüzde 78’i taraftarlara, kalan bölümü ise yerel organizasyon komitesi, UEFA, ulusal futbol federasyonları, ticari ortaklar ve yayıncı kuruluşlara ayrıldı. Maça Liverpool taraftarlarının daha fazla ilgi gösterdiği kaydediliyor. İngilizlerin yanı sıra bir çok ülkeden de maçı izlemek için taraftarlar geldi. Liverpool taraftarları taksim civarında toplanırken Chelsea destekçileri ise Beşiktaş-Ortaköy’de toplandı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder