13 Eylül 2019 Cuma

Boydak Holding’in adını değiştiriyorlar: “Bu ailenin soyadını kullanmak istemiyoruz”

Sahipleri Tenkil Süreci’ndeki soruşturmalar kapsamında tutuklandıktan sonra TMSF’nin el koyduğu Boydak Holding’e CEO olarak atanan Alpaslan Baki Ertekin, holdingin ismini değiştireceklerini söyledi.

BOLD – TMSF Başkanı Muhiddin Gülal’ın “Artık bu aile ile özdeşleşmiş bir ismi kullanmak istemiyoruz. Bu holdingin ismini değiştireceğiz” açıklamasından sonra sürecin başladığını belirten Ertekin, yeni ismin belirlendiğini ve hızlı bir şekilde duyuracaklarını dile getirdi.

“BİR HARF BENZERLİĞİ PROBLEMİ VAR”

Ertekin, şunları kaydetti: “Holdingin ismi değişecek, bu karar alındı ve ilgili makamlarla da görüşüldü. Hatta bugün bazı yayın organlarında TMSF Başkanımızın kendi açıklaması yayınlandı. İsmin ne olacağını biliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. Ufak bir problem var, benzerlik var. Bir harf benzerliği var, onu aşınca hızlı bir şekilde duyuracağız. Evet bu güne kadar şu anda gündemimizde yok, daha çok çalışacağız daha çok satacağız diyorduk. TMSF Başkanımız bir medya grubunu ziyaret ettiğinde ‘Artık bu aile ile özdeşleşmiş bir ismi kullanmak istemiyoruz. Bu holdingin ismini değiştireceğiz’ dedi. Bizim için de süreç başlamış oldu. Markalar kalacak. İstikbal ve holding herkes tarafından bilinmiyor. Holdingin ismini değiştireceğiz ve markaların tamamı mevcut ticari olarak bilinen piyasada yer etmiş markaları ile şirketler devam edecek.”

Gasp edilen Boydak Holding’in 8 sektörde 34 şirketi var.

El konulan dev şirketler AKP’li isimlerce hortumlanıyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder