11 Eylül 2019 Çarşamba

Hamile Kadına Yapılan Aşağılık İftara

Neredeyse her gün sadece duyulabilen, medyaya sızan haberlerde, toplumda ki ahlaki çöküntü, özellikle de bu “soykırımı uygulayan” hükümetin desteklediği vakıf ve Kur’an kurslarında kalan küçücük çocuklara yönelik taciz ve tecavüz haberlerinin, Hizmet Hareketine mensup insanlara yönelik iftira ve algı haberlerini yapan sözde medya da yer almaması yada önemsenmemesi, bu haberleri yapanların ve yaptıranların zihniyetini ortaya koymakta.
Hizmet Hareketine yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında İstanbul’da, hakkında sözde “izdivaç ablası” iddiasıyla gözaltına alınan avukat Özge Elif Hendekçi 7 yıl 11 ay hapis cezasına hükmedildi.
Masum insanlara yönelik başlatılan soykırıma, algı oluşturma amacıyla yaptıkları yalan ve iftiralarla destek veren bazı sözde “basın-yayın” organlarında, gözaltına alınan bu kişilere en aşağılık tabir edilebilecek iftiralardan biri de şu anda anne olan ve bebeğiyle tutuklu bulunan hükümlü avukat Özge Elif Hendekçi’ye yönelik yapıldı. Hendekçi hakkında ” hamilelik durumunu kullanarak evlendi, hamile kaldıktan sonra boşandı” şeklinde iftira ve hakaret içeren, gerçeği yansıtmayan aşağılık haberler medyada servis edildi.
Anne Özge Elif Hendekçi şu anda Bahar adını verdiği bebeğiyle beton duvarlar ardında haksız ve hukuksuzca tutuluyor. Anne Hendekçi bebeğine ağır şartlar altında bakmaya çalışıyor.
Haksız ve hukuksuzca içeride tutabilmek için ” hamile kalmak için evlenmiş” iftirasını atanlar ve bu iftiralarla insanları içeride tutanlar, elbette bir gün mutlaka bu yalan, iftira ve hukuksuzluklarının hesabını yasalar önünde vereceklerini unutmamalı.
Bahar bebeği ve annesi avukat Özge Elif Hendekçi’yi özgürlüğüne kavuşturun. En doğal hakları olan Anayasal haklarını kullandırın.
https://t.co/vBEUcvukZA
https://twitter.com/magduriyettr1/status/1123859721449086979?s=19

 



Kaynak: Mağduriyetler http://magduriyetler.com/2019/09/11/hamile-kadina-yapilan-asagilik-iftara/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder