12 Eylül 2019 Perşembe

Hakan Şükür Youtube kanalı kurdu

Türk futbolunun en önemli isimlerinden Hakan Şükür, Youtube kanalı kurdu. Kral Hakan, kanalından ağırlıklı olarak futbol yorumları yapıyor.

BOLD – Galatasaray’ın efsane ismi ve Türk Futbolu’nun en önemli isimlerinden Hakan Şükür, youtube kanalı kurdu.

Kanalında lig ve milli takım maçlarını yorumlayan Hakan Şükür, kanalın kurulması nedeniyle hakkındaki iddialara da cevap verdi. Kendisine en çok sorulan üç soru nedeniyle spor dışına çıkıp bu sorulara cevap verdiğini belirten Hakan Şükür, üç konuyu şöyle sıraladı:

1- Milletvekiliyken TRT’de program yaptığı iddiası.

Hakan Şükür, TRT’de dış yapım olarak gelen teklifi kabul edip program yaptığını, ancak bu süre boyunca milletvekili olmadığını söyledi. “Kimse geçmişe dönüp bakmıyor ya da araştırma yapmıyor. Ben milletvekiliyken TRT’de görev almadım. Dış yapım olarak TRT’de yorumculuk yaptım ama o sırada milletvekili değildim. Sponsoru söylemeyeceğim ama bir dış yapım olarak TRT’ye program yaptık ve sponsorlar vasıtasıyla. Emsallerimin de altında aldım. Milletvekili değildim.”

2- Lig TV’de program yapması

Milletvekiliyken TRT’de değil Lig TV’de program yaptığını söyleyen Hakan Şükür şöyle konuştu: “Teklif gelince yasal olarak baktım. Milletvekili olarak ikinci bir işten gelir elde etmemin önünde yasal bir engel yoktu ve teklifi kabul ettim.”

3- Milletvekili maaşı aldı mı?

Hakan Şükür bu konuda ilk kez açıklama yaptığını belirterek şöyle konuştu: “Ben hayatım boyunca sadece futbolla ilgili konulardan gelir elde ettim ve bu kazancımı da ticarete yatırdım. Milletvekilliği boyunca ihtiyacım olmadığı için maaş almadım. Ne kadar iyi vekillik yaptığım tartışalabilir ama maaş almadım. Maaşımı o günün şartlarında hep bir yerlere bağışladım. Zaman zaman AK Parti’den ya da başka partiden vekil arkadaşlarımın talepleri üzerine sürekli farklı yerlere verdim. Bu ay Soma’ya bu ay Ermenek’e bu ay Türkmen kardeşlerimize gibi. Ama kedim hiç almadım. O gün parti yetkililerim, sadece vekillik maaşıyla geçinenler olduğu için bunu açıktan söyleme dediler ve ben de öyle yaptım ve maaş almadığımı söylemedim.”

Hakan Şükür’ün Youtube kanalı için tıklayın

 

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder