13 Eylül 2019 Cuma

Soyunma odasında hediye edilen silahla poz verdi

Rusya’da Izhstal Izhevsk buz hokeyi takımının oyuncusu Saveli Kononov, 3-2 kazandıkları Chelmet karşılaşmasında ‘Maçın oyuncusu’ seçildikten sonra soyunma odasında AK-47 ile poz verdi.

BOLD – Rusya’nın buz hokeyi takımı Izhstal Izhevsk’in kalecisi Saveli Kononov’un Chelmet karşılaşması sonrasında soyunma odasında otomatik silah AK-47 kalaşnikof ile poz vermesi gündem oldu. Kulüp yöneticisi silahla soyunma odasına girerek elinde silahla takıma koruşma yaptı. Adından elindeki silahı takım kaptanına uzattı. Kaptan da günün adamı seçilen kaleci Kononov’a AK-47’yi hediye etti. Takım arkadaşları da Kononov’u tebrik etti.

38 ŞUT’UN 36’SINI KURTARARAK MAÇI KAZANDIRDI

3-2 kazandıkları maçta kalesine gelen 38 şutun 36’sını kurtaran kaleci Kononov, takım arkadaşının oylaması sonucunda “Maçın adamı” seçildi. Takım kaptanı yaptığı kısa konuşmanın ardından oyuncuya hediyesini takdim ederken oyuncular arasından birisinin “Kötü oynarsak bizi vuracaklar” şeklinde espri yaptığı duyuldu.

Silahın sahte mi ya da dolu mu olduğu bilinmezliğini korurken bu olay buz hokeyi takımları arasındaki ilginç hediyelerin ilki değil. Daha önce bazı takımlar da berber pelerini, Broadway şapkası ve Abraham Lincoln kostümü gibi hediyeler verdikleri olmuştu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder