13 Eylül 2019 Cuma

Bülent Arınç kavgası büyüyor

Bülent Arınç’ın “Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yok” sözlerinin ardından AKP’de başlayan kavga büyüyor. Arınç’ın kendisine “Hadi oradan” diyen Bülent Turan’a söylediği “Sana yazık olur” ifadelerine cevap Mehmet Metiner’den geldi.

BOLD – Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç ve AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan arasındaki tartışmaya, eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de dahil oldu.

ARINÇ METİNER’İ CİDDİYE ALMADI

AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, yazdığı yazıda isim vermeden Bülent Arınç’a yönelik ağır sözler sarf etmişti. Arınç’a “Adam tam bir kibir abidesi” diyen Metiner, “Al gölgeni, çek git!” ifadesini kullanmıştı. Ancak Bülent Arınç’tan Metiner’in bu sözlerine cevap gelmedi.

SİVRİSİNEK ISIRIĞI KADAR BENİ İLGİLENDİRMEZ

Arınç, görevde olan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ı hedef aldı. Arınç kendisine “Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu” ifadeleri ile tepki gösteren Bülent Turan’a sert yüklendi: “Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur” dedi.

ASIL SİZ HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ

Arınç’ın bu çıkışına Bülent Turan’ın ne cevap vereceği merak edilirken eski AKP milletvekili Mehmet Metiner bir kere daha sahne aldı. Twitter hesabı üzerinden Arınç’a sert çıkan Metiner, “Asıl siz haddinizi bileceksiniz!” dedi.

HİZMET ETTİKLERİNİZİN YÖNTEMİ

Metiner, “Malum çevrelere güvercin, Bülent Turan gibi ömrünü davasına adamış grup başkanvekili konumundaki bir kardeşimize karşı şahin kesileceksiniz! Turan kardeşimize yaptığınız itibar suikastı, tam da hizmet ettiklerinizin yöntemi” ifadelerini kullandı.

AKP’de kavga büyüyor: Metiner, Arınç’a “Kibir abidesi, al gölgeni, çek git!” dedi

Bülent Arınç’tan AKP’li Turan’a gözdağı: “Sana yazık olur!”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder