9 Ekim 2019 Çarşamba

19 yaşındaki kızına işkence yapan baba adliyeye sevk edildi

İstanbul’da 19 yaşındaki kızına işkence yapan baba gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Genç kıza ulaşan Haluk Levent, “Maalesef baba tarafından Tuğba’ya daha kötü davranışlar söz konusu” dedi.

BOLD- 19 yaşındaki Tuğba’nın maruz kaldığı baba zulmünün görüntüleri sosyal medyayı salladı. Yatalak annenin kaydettiği görüntülerde öfkeli baba, genç kızının üzerine çıkarak, kızını yumrukluyor. Dayak yiyen Tuğba adlı genç kız çığlık atarak, yardım için çevresindekilere sesini duyurmaya çalışıyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerdeki baba hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında baba gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DAHA KÖTÜSÜ SÖZ KONUSU

Genç kıza Haluk Levent ulaştı. Sosyal yardımlaşma platformu AHBAP’ın kurucusu Levent konu ile ilgili, Kızımıza ulaştık. Maalesef baba tarafından Tuğba’ya daha kötü davranışlar söz konusu:( Sevgili @av_turgayozcan her türlü hukuki durumlarla ilgilenecektir. Kızımızın sağlık ve geçinme-barınma sorunlarını çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Natali Avazyan’ın gözaltındaki ikinci günü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder