10 Ekim 2019 Perşembe

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığa aday oldu

Beşiktaş’ta mevcut yönetimde başkan yardımcısı olan Serdal Adalı, 20 Ekim’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlığa aday oldu.

BOLD – Beşiktaş’ta 7 yıldır başkanlık görevini yürüten Fikret Orman’ın istifa kararının ardından ilk aday Siyah-Beyazlı kulübün başkan yardımcısı Serdal Adalı oldu. Başkan Fikret Orman’ın görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından sıcak saatlerin yaşandığı Siyah-Beyazlılarda yeni başkanın kim olacağı sorusu ve adaylar konuşulmaya başlanmıştı.

Ahmet Nur Çebi’nin aday olmayacağını açıklamasının ardından yaşanan son dakika gelişmesine göre ilk aday Serdal Adalı oldu. Mevcut yönetimde ikinci başkanlık görevi yürüten Serdal Adalı Fikret Orman’dan boşalacak olan koltuk için adaylığını koydu. Adaylık için gerekli imzaları toplayan Adalı, kesin adaylığını bugün açıklayacak. Beşiktaş’ta başkan adaylığı için bugün saat 17:00’ye kadar imzaların divana verilmesi gerekiyor.

SERDAL ADALI DEMİRÖREN DÖNEMİNDE DE İKİNCİ BAŞKANDI

Serdal Adalı, 1964 yılı Adana doğumlu. İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi’ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding’i kurdu.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. 21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı oldu. Yıldırım Demirören yönetiminde de başkan yardımcılığı yapan Adalı, Futbol Şubesi sorumluluğu da yaptı. Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder