12 Ekim 2019 Cumartesi

Fransa’dan açıklama var; Türkiye’den intikam almak istiyoruz

2020 Avrupa Şampiyonası H Grubu’nda 18 puanla zirveyi Türkiye ile paylaşan Fransa, pazartesi günü oynanacak maça odaklandı. Fransızlar ilk maçı unutamadı.

BOLD – A Milli Futbol Takımımız, Arnavutluk’u 1-0 yenmesinin ardından Fransa ise İzlanda’yı aynı skorla deplasmanda mağlup etti. 18 puanla zirvede yer alan iki takım pazartesi günü Paris’te karşılaşacak. A Milli Takıma karşı Fransa cephesi de kendini motive etmeye başladı. İzlanda’da takımın tek golünü atan Oliver Giroud, “İzlanda çok kalabalık savunma yapıyordu, attığım gol çok önemliydi. Şimdi sırada Türkiye var. Türkiye’den intikam almak istiyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak ve gruptan çıkmak.” ifadelerini kullandı.

GRİEZMANN: TÜRKİYE’DE ACI ÇEKMİŞTİK İYİ HAZIRLANACAĞIZ

Griezmann, ”İzlanda ile oynadığımız maç çok zordu ama 3 puan almak zorundaydık ve aldık. Şimdi evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Türkiye’de acı çekmiştik. Bu yüzden Türkiye maçına çok iyi hazırlanacağız ve kazanmak için oynayacağız.”

Fransa teknik direktörü Deschamps’da Türkiye maçına önem verdiklerini belirterek “Türkiye maçı öncesinde İzlanda’da kazanmak önemliydi. Şimdi Türkiye maçına odaklanacağız.” İfadelerini kullandı.

Türkiye ve Fransa kazandı; H Grubu’nda son puan durumu ve kalan maçlar

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder