9 Ekim 2019 Çarşamba

Jonh Wick’ten spin off geliyor: Ballerina

Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisi genişliyor. Kiralık katiller dünyasında sahne sırası Ballerina’nın…

BOLD– İlk John Wick filmi 2014’te arzıendam ettiğinde Reeves’in karizmatik oyunculuğu ve dans havası taşıyan kareografik aksiyon sahneleriyle çok beğenilmişti. Aradan geçen beş yıl ve üç filmden sonra ilginin hala devam ettiğini gören yapımcılar filmin evrenini genişletmeye karar verir ilk spin off için start verdiler.

REEVES YAPIMCI KOLTUĞUNDA

Katledilen ailesinin intikamı peşinde koşan bir kadının öyküsünün anlatılacağı öğrenilen filmde Keanu Reeves’in yer alıp almayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Filmin yönetmeni ise geçtiğimiz günlerde netleşti. Karanlıklar Ülkesi (Underworld) serisinin bazı filmlerinde yönetmen koltuğuna oturan Len Wiseman John Wick evrenindeki dördüncü film olan Ballerina için kamera arkasında olacak. İdareci yapımcı olması kesinleşen Keanu Reeves’in filmde görünüp görünmeyeceği ise henüz açıklanmadı.

Keanu Reeves- Angelica Huston

SUİKASTÇİ BALERİN

Balllerina’nın temel konusuna John Wick 3’te bir sahnede değinilmişti. John Wick, düşmanlarına karşı bir yardım bulmak için yardımına başvurduğu The Director (Angelica Huston) balerinleri eğiterek suikastçilere dönüştürüyordu. 2017’den beri hazırlanan Ballerina’nın başrolünde bu sahnede yer alan oyunculardan birinin mi yoksa başka bir ismin mi yer alacağı şimdilik belirsiz. Bilnen tek şey filmi izlemek için Mayıs 2021’e kadar beklememiz gerektiği. O zamana kadar John Wick filmleriyle oyalanabiliriz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder