11 Ekim 2019 Cuma

Volkswagen Golf 8’den ilk görüntüler

8. nesil Volkswagen Golf’ten ilk fotoğraflar geldi. Alman otomotiv devi, popüler hatchback modelinin ön ızgara tasarımında büyük ölçüde değişikliğe gitmiş.

BOLD – Volkswagen Golf 8, lansmana kısa bir süre kala ortaya çıktı. Yayınlanan resmi görseller, Golf serisinin en iddialı üyesiyle podyuma çıkacağına işaret ediyor.

2019 Volkswagen Golf, karakteristik duruşunu muhafaza etmesine rağmen selefine göre çok daha modern bir görüntüye kavuşmuş. Aracın ön ızgara tasarımı tamamen değişmiş durumda. 8. nesil Golf’te boydan boya uzanan LED farlar olacak.

Yeni Golf’ün daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir performans göstermesini sağlayacak geniş ve verimli bir motor yelpazesi ile yeni bir süspansiyon teknolojisine sahip olacağı belirtiliyor.

Kokpit tasarımında da önemli değişikliklere imza atan Alman dev, aracın dijital bir gösterge paneli ile geleceğini açıkladı. Çok daha gelişmiş bir bilgi eğlence sistemine sahip olması beklenen otomobil, sürücülerin işlerini kolaylaştıracak pek çok dokunmatik kontrol tuşuna sahip olacak.

Volkswagen Golf 8, 24 Ekim’de şirketin Wolfsburg, Almanya’daki merkezinde tanıtılacak. Ayrıca mevcut modele ek olarak Variant/SportWagen, Sportsvan, GTI ve R performans varyantlarının da görücüye çıkması bekleniyor.

Yeni Volkswagen Golf’ün aralık ayında Avrupa’da satışa çıkması öngörülüyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder