9 Ekim 2019 Çarşamba

Haberal’dan Yiğit Bulut’a ‘hesaplı’ cevap

Mehmet Haberal, Bahçeli’nin tedavisi hakkında “Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem” diyen Yiğit Bulut’a, ‘Hesabımı gereği şekilde verdim. Temmenni ederim her kişi de versin’ sözleriyle cevap verdi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’un önce yazdığı daha sonra silmek zorunda kaldığı Mehmet Haberal ile ilgili paylaşımlarına Haberal’dan cevap geldi.

Geçmişte eski Başbakan Bülent Ecevit’in de tedavisini üslenen Başkent Hastanesi Başhekimi Haberal için Bulut, “Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem… EĞER SAYIN BAHÇELİ hala ordaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli!” demişti. Mehmet Haberal’ın MHP’den milletvekili oğlu Erkan Haberal’ın ve bazı MHP’li isimlerin tepkisi üzerin, Bulut paylaşımlarını silmek zorunda kalmıştı.

HİÇBİR HİZMET CEZASIZ KALMAZ

Mehmet Haberal, kendisi etrafında dönen tartışmalara ilk kez cevap verdi. Haberal, yargılandığı Ergenekon sürecinde mahkemeden beraat ettiğini hatırlatarak, “Şahsıma isnat edilen konularla ilgili hesabımı kamuoyu önünde ve de suçsuzluğun ‘suçluluk’ olarak kabul edildiği, başka bir deyişle millete hizmetin cezasız kalmayacağını adeta ispat etmeye çalışan zihniyetlerin işgal ettiği makamlarda gereği şekilde verdim” dedi

Haberal açıklamasının tamamında şu şekilde;

“Son günlerde basında şahsımla ilgili gerçek dışı beyanlarıyla kendisini hayatımda sadece 2 kez gördüğüm Yiğit Bulut denilen şahıs açıklamaları ile milletimizi yanıltmaya çalışmıştır. Bu kişi geçmişte Kanal B’ ye çalışmak için müracaatta bulunmuş, kurallarımıza uymadığı için kendisine görev verilmemiştir.

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 23.09.2019 tarihinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine üst solunum yolları şikayetleriyle başvurmuş, 6 saat kendisine gerekli tedavi sağlanmış ve hastanemizden yürüyerek taburcu edilmiştir. Daha sonrasında Sayın Devlet Bahçeli beni arayarak teşekkür etmiştir.

Ülkemizin geçmiş dönemlerinin Başbakanı Merhum Bülent Ecevit de acilen Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine getirilmiş kendisi, hastanemizde 10 gün kadar bir sürede tedavi edilmiş bu tedavi esnasında hastanemizde bakanlar kurulu toplantısı yapmıştır ve 27.05.2002 tarihte sağlıklı bir şekilde görevine devam etmek üzere teşekkür ederek hastanemizden taburcu edilmiştir. Maalesef 4 yıl sonra 05.11.2006 tarihinde ebediyete intikal etmiştir.

Özetle;

Şahsıma isnat edilen konularla ilgili HESABIMI KAMUOYU ÖNÜNDE VE DE SUÇSUZLUĞUN “SUÇLULUK” olarak kabul edildiği, başka bir deyişle millete hizmetin CEZASIZ kalmayacağını adeta ispat etmeye çalışan zihniyetlerin İŞGAL ettiği makamlarda gereği şekilde verdim.

Çünkü, her zaman hedefim ve görevim DEMOKRASİ ve HUKUK KURALLARI içerisinde ülkemi YÜKSELTMEK VE YÜCELTMEK olmuştur.

Temenni ederim ki, HER KİŞİ VE KURUM DA HESABINI VEREBİLSİN.”

BAHÇELİ’Yİ SARAY KAÇIRIYOR İDDİASI

Gazeteci Sebahattin Önkibar, Yiğit Bulut’un, Mehmet Haberal’ı hedef alan paylaşımları için, Saray destekli demişti. Önkibar, Bahçeli’yi Haberal’dan kaçırmaya çalışan Erdoğan’dır’ iddiasına ispat olarak da Bahçeli’nin ikinci kez rahatsızlandığında Başkent Hastanesi yerine, Şehir Hastanesini tercih etmesini gösterdi.

Davutoğlu ile görüşen Ufuk Uras, partisinden istifa etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder