11 Ekim 2019 Cuma

Vizyonda 6 yeni film var

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta 1’i yerli 6 yeni film vizyona girdi.

BOLD– Pedro Almodovar’ın bol yıldızlı filmi “Pain and Glory” ve Will Smith’li “Gemini Man”in dikkat çektiği haftanın filmleri şöyle…

PAIN AND GLORY/ ACI VE ZAFER

Yönetmen Salvador Mallo’nun çalkantılı hayatını beyaz perdeye taşıyan filmin kamera arkasında Pedro Almodovar gibi önemli bir isim oturuyor. Başroldeki Antonio Banderas’a ödül kazandıran filmde Penelope Cruz eşlik ediyor.

GEMINI MAN/ İKİZLER PROJESİ

Ang Lee’nin yönettiği filmde Will Smith biri 51 diğeri 23 yaşında iki rolle beyaz perdede. Elbette teknolojinin yardımıyla…3D çekilen filmde Will Smith’in hayat verdiği kiralık katil Henry’nin genç ve orta yaşlı halleri mücadele ediyor. Filmde Smith dışında Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen ve Benedict Wong gibi önemli isimler rol alıyor.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE

Aynı adlı Güney Kore filminden uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Öztekin daha önce Kaybedenler Kulübü gibi işlerle dikkat çekmişti. Kendini savunmaktan aciz bir adam haksızlığa uğrayarak hapse düşer. Dışarıda kalan küçük kızının kimsesi yoktur. İdamla yargılanan baba ile kızın kavuşması ise ancak mucizelere bağlıdır.

DEUX MOI/AŞKI BEKLERKEN

Yan yana dairelerde yaşayan ama henüz tanışmamış olan Rémy ve Mélanie sıkıcı ve yalıtılmış yaşamlarını değiştirecek bir “şey”in beklentisi içindedir. O şeyin yanı başlarında olduğunu bilmeden…

READY OR NOT/ SAKLAMBAÇ

Büyük bir malikanede dünya evine giren Grace hayatının en mutlu günü zannettiği akşamda yaşayacağı dehşetten habersizdir. Korku gerilim türündeki film Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell ve Melanie Scrofano gibi zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

ANGEL OF MINE/ GERÇEĞİN PEŞİNDE

Bir yangında kızını kaybeden Lizzie kızına çok benzeyen yedi yaşındaki Lola’yla tanışınca yaşamı gizemli bir şekilde değişmeye başlar. Gerilim türündeki filmin baş rollerinde Noomi Rapace, Yvonne Strahovski ve Luke Evans gibi önemli isimler yer alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder