12 Aralık 2019 Perşembe

Ahmet Hakan, Rahmi Turan’dan gelen tehditleri yazdı: “Bel altı vurmayı sevmem ama…”

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun, ‘Saray’a giden CHP’li’ yazısı yüzünden eleştirdiği Sözcü yazarı Rahmi Turan’ın kendisine gönderdiği tehdit mailini yayınladı.

BOLD – Sözcü Gazetesindeki köşesinde yazdığı ‘Saray’a giden CHP’li’ yazısı ile gündemden bir türlü düşmeyen Rahmi Turan’ın, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun’u maille tehdit ettiği ortaya çıktı. Konuyu Coşkun, Hürriyet’teki köşesinde dile getirdi. Coşkun, Turan’ın yazısı hakkındaki yorumları yüzünden, Sözcü yazarı tarafında tehdit edildiğini belirterek, “Rahmi Turan’dan gelen mail… Okudum. Canım sıkıldı. Adam resmen, ‘Hakkımda yazı yazmaya devam edersen sana bel altından saldırırım, sana iftira atarım, sana kara çalarım’ diye beni tehdit ediyordu” dedi.

MİLİM GERİLETEMEZSİN

Coşkun yazısının devamında “Son günlerde Türk basın tarihine geçecek çok büyük bir asparagasa imza attı, bunu da biliyoruz. Böyle biriyle tartışmaya girmeye değmez. Bırakayım ne hali varsa görsün. Fakat sonra düşündüm ki… Ben buna cevap vermeyince ‘Bak, Nişantaşı falan diyerek tehdit edince nasıl da sustu. İftira atacağımı söyleyince nasıl da korktu. Hahahaha!’ falan diyecek. Böyle bir zevki ona tattırmak istemedim. Elinden geleni ardına koyma Rahmi Turan! Senin düzeysizliğine, çirkinliğine, pespayeliğine teslim olacak değilim. Seninle sonuna kadar mücadeleye hazırım. Milim geriletemezsin beni” ifadelerine yer verdi.

BENİ DE SALDIRMAYA MECBUR ETME

Ahmet Hakan Coşkun yazısında Rahmi Turan’dan gelen maili de paylaştı. Coşkun’u, ‘Saray’a giden CHP’li’ yazısı hakkındaki yorumları yüzünden, olayı kan davasına çevirmekle suçlayan Turan, “Sürekli saldırıyorsunuz. Beni de saldırmaya mecbur etmeyin” dedi. Coşkun’u hakkındaki bazı dedikoduları yazmakla tehdit eden Turan, ” Mesela; Başkasının sevgilisine göz koyduğunuz için fena halde dayak yediğinizi Nişantaşı’ndaki maceralarınızı, hakkınızda abuk sabuk söylenenleri…” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE İLE AKÇELİ İŞLER

Ahmet Hakan Coşkun’u, belediyede akçeli işlere bulaştığını yazmakla da tehdit eden Rahmi Turan, “Bunları tefrika etmeli miyim?” diye sordu. Turan’ın mesajının devamı şöyle, “Doğrusu öyle bir şeyi kendime yakıştıramıyorum. Belden aşağı vurmayı hiç sevmem. Her şeyi dürüstçe, mertçe yapmayı tercih ederim. Hakaretleriniz nedeniyle dava açacağım tabiidir…Fakat beni başka şeyler yazmaya zorlamayın. Olay daha çirkin bir hale gelmesin! Hakaret ve sövgüyü ben de en az sizin kadar bilirim. Ancak, kendime yakıştıramıyorum. Büyüklerimizden aldığım terbiye öyledir. Bilginize… Rahmi TURAN”

Melih Gökçek’e Moldovalı masöz

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder