13 Aralık 2019 Cuma

Sinemalarda 7 yeni film var

Bu hafta Türkiye’deki sinemalarda 4’ü yerli 7 yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Jumanji devam filmi “Next Level” ve Umur Turagay’ın yönettiği gerilim filmi “Güzelliğin Portresi” haftanın dikkat çeken filmleri… İşte 13 Aralık 2019’da vizyona giren filmler…

JUMANJI: NEXT LEVEL/ JUMANJİ: YENİ SEVİYE

Jake Kasdan’ın yönettiği filmin başrollerinde yine Dwayne Johnson, Kevin Hart ve Jack Black var. Uyumsuzlardan oluşan ekip Jumanji’ye bu sefer içlerinden birini kurtarmak için geri dönüyor. Fakat, bu sefer şartlar çok daha çetindir.

GÜZELLİĞİN PORTRESİ

Umur Turagay’ın yönettiği filmde Burçin Terzioğlu, Serkan Keskin, Birkan Sokullu gibi önemli oyuncular var. Genç Nisan, babasından aldığı tuhaf bir haber üzerine yıllardır görmediği baba evine dönmek zorunda kalır. Burada karşılaşacağı gizemlerle başa çıkabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

IL TRADITORE/ HAİN

Cannes özel seçkisinde yer alan ve Marco Bellocchio’nun yönettiği Il traditore, 1980’li yıllarda Sicilya’da mafya liderleri arasındaki sonu gelmeyen savaş ve intikam sonrası mafya ilişkilerini açığa çıkarmak adına muhbirlik yapan gangster Tommaso Buscetta’nın gerçek hikâyesini konu ediniyor.

AMAN REİS DUYMASIN

Bir mafya dizisinin karakterleri tatile çıkarsa ne olur? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki yeraltı dünyası isimleri tatile çıkar. Küçük bir tatil kasabasına yerleşen ekibin başına umulmadık olaylar gelir ve sonunda kodese düşerler. Tek korkuları ise Hızır Çakırbeyli’nin yaşananları duymasıdır.

ELMA DERSEM ÇIK

Popüler yazar Aşkım Kapışmak’ın aynı adlı kitabından sahneye aktardığı gösterisi şimdi de sinema perdesinde…

GÜZEL AŞK

Şeyh Galib’in ünlü mesnevisi Hüsn ü Aşk’tan uyarlanan animasyonu Selim Sener üstleniyor.

SEVİMLİ SİHİRBAZLAR

Eğlenceyi çok seven Sihirbaz Dave ve arkadaşları kasabayı satın alıp yerine alış veriş merkezi kurmak isteyen Bay Karıncayiyene karşı mücadele ediyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder