12 Aralık 2019 Perşembe

Marvel 4. Faz’da yeni bir Avengers olabilir

Marvel, Spider Man: Far From Home ile üçüncü evreyi sonlandırmıştı. 4. evrenin nasıl gelişeceği ise yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

BOLD– MCU’nun (Marvel Cinematic Universe) açıkladığı 4. evre filmler arasında yeni bir Avengers olmaması Marvel hayranlarını üzmüştü. Fakat, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’in “Marvel evrenindeki diğer filmlerle bağlantılı devasa bir çapraz film” yapmayı düşündüklerini açıklaması herkesi heyecanlandırdı.

Marvel 4. Faz Filmleri

ENDGAME KADAR İYİ OLACAK

Kevin Feige’in Marvel hayranlarını sevindiren bu açıklamasına bir destek de Marvel yapımcılarından Trinh Tran’dan geldi. Tran’in “10 yıldan fazla bir süre önce, Infinity War ve Endgame seviyesine ulaşmayı hayal ediyorduk; ancak bunu gerçekten başarıp başaramayacağımızı bilmiyorduk. Şu an geldiğimiz nokta inanılmaz. Yeni filmlerimizi MCU ile sahip olduğumuz doku üzerine inşa etmeyi sürdüreceğiz.” şeklinde bir açıklama yapması Endgame gibi dev yapımların sürdürüleceğine dair umutları yükseltti.

Marvel 4. evreyi geçtiğimiz günlerde yayınladığı Black Widow fragmanı ile resmen başlatmıştı. Bir sonraki 4.Faz filmlerinin ise The Eternals, Shang-Chi ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness olacağı daha önce açıklanmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder