13 Aralık 2019 Cuma

Trump ile Times’ın yılın kişisi seçtiği Greta Thunberg arasında Twitter atışması

ABD Başkanı Donald Trump, Time dergisinin çevre eylemcisi Greta Thunberg’i yılın insanı seçmesini eleştirdi ve İsveçli genç kızın “rahatlayıp”, sinemada bir film görmesi gerektiğini söyledi.

BOLD –  Trump, Twitter hesabında “Çok gülünç. Greta Öfke Kontrolü sorunu üzerinde çalışmalı, daha sonra bir arkadaşıyla eski moda güzel bi filme gitmeli! Rahatla Greta, Rahatla!!” dedi.

Thunberg ise yanıtını dakikalar sonra verdi ve Twitter’daki biyografisini “Öfke kontrolü sorunu üzerinde çalışan bir genç. Şu anda bir arkadaşıyla eski moda güzel bir film izliyor” yazdı.

Sosyal medyada verilen yanıtlarda Trump’a tepki gösterildi ve ABD Başkanı’nın yaptığının “zorbalık” olduğunu söyledi, ancak bazı ünlü Twitter kullanıcıları da Trump’a destek verdi.

TRUMP: ÇOK NEŞELİ BİR GENÇ KIZ

ABD Başkanı Donald Trump, New York’ta Eylül ayında düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesinde oldukça öfkeli ve duygusal bir konuşma yapan 16 yaşındaki İsveçli Greta Thunberg için ‘çok neşeli genç bir kıza benziyor’ ifadelerini kullanmıştı.

Thunberg’in New York’ta ABD Başkanı Donald Trump’ın zirveye gelişini izlerken yüzünün aldığı şekil o dönemde çok konuşulmuştu.

TIME, 2019 yılının en etkili kişisi olarak Greta Thunberg’i seçti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder