13 Aralık 2019 Cuma

Enes Kanter’in harika oyunu Celtics’e galibiyet için yetmedi

Enes Kanter’in 20 sayı 9 ribaund ile harika oynadığı maçta Boston Celtics, Doğu Konferansının iddialı takımlarından Philadelphia’ya 115-109 mağlup oldu.

BOLD- NBA’de bu gece oynanan ve Doğu Konferansının zirveye yakın iki takımını karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Philadelphia 76ers oldu. Enes Kanter’in 24 dakikadaki, 20 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma, 2 blokluk olağanüstü performansı Celtics’e yetmedi. Boston Celtics maçı 115-109 kaybederken, Enes Kanter’in müthiş performansı hem taraftarlarından hem de takım arkadaşlarından alkış aldı.

Enes Kanter’in oyunda olduğu sürelerde çok etkili olamayan Philadelphia’nın süper yıldızı Joel Embiid, Kanter’in oyunda olmadığı dakikalarda maça damgasını vurdu. Boston’un kendi evindeki 10 maçlık galibiyet serisine son veren Philadelphia’nın yıldız oyuncusu, 36 dakika süre aldığı maçı 38 sayı, 13 ribaund, 6 asist, 1 blok ile tamamladı.

DOĞU KONFERANSINDA SIRALAMA DEĞİŞTİ

Philadelphia’da 9 dakika süre alan Furkan Korkmaz ise maçı 7 sayı, 3 ribaunt ile tamamladı. Bu karşılaşmanın sonrasında Boston Celtics Doğu Konferansında 3.sıradaki yerini Philadelphia’ya bıraktı. Dün gece oynanan maçlardan sonra Doğu ve Batı Konferanslarında son sıralama ise şöyle:

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder