12 Aralık 2019 Perşembe

Kıbrıs’ta cesedi denizde bulunan gencin katili Youtuber arkadaşı çıktı

Tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin (KKTC) şehri Girne’de denize düşerek kaybolduğu açıklanan Halil Karakız’ın YouTuber arkadaşı Arif Gökçe tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

BOLD- Geçen hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne’de meydana gelen olayda tatil için Kahramanmaraş’tan gelen Halil Karakız (25), sabah saatlerinde arkadaşı Youtuber Arif Gökçe ile Antik Limanı’na gitti. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, Gökçe, arkadaşı Halil Karakız’ın kafasına taş ile vurarak denize attı.

EN İYİ ARKADAŞIM SENSİN

Olay sırasında alkollü olduğu öğrenilen Gökçek’in polisi arayarak arkadaşının ailevi sorunlarından dolayı kendi ile vedalaşıp intihar ettiği söyledi. Gökçe, polise, Halil Karakız’ın, “Kendine iyi bak. Sen benim en iyi arkadaşımsın” diyerek kayalıklardan atladığını anlattı.

KAYALARA SIKIŞAN CESET OLAYI ÇÖZDÜ

Gökçek’in ihbarı üzerine, kayalıkların çevresinde Karakız’ın cesedini arayan dalgıçlar, cesedi kayalıklara sıkışmış halde buldu.Yapılan otopside, başına sert bir cisimle vurulduğu ortaya çıktı. Otopsi raporunun ardından ihbarı yapan Gökçe gözaltına alındı. Gökçek verdiği ifadede arkadaşı Halil Karakız’ı öldürdükten sonra denize attığını itiraf etti.

Melih Gökçek’e Moldovalı masöz

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder