12 Aralık 2019 Perşembe

Evli müteahhit, rezidansta buluştuğu 10 yıllık sevgilisini döverek öldürdü

Sevgilisi Didem Mengü’yü buluştukları rezidansta döverek öldüren katil zanlısı müteahhidin, bavula koyduğu cesetten kurtulma planlarından son anda vazgeçti ortaya çıktı.

BOLD – Evli ve 2 çocuk babası müteahhit Abdulselam G. (29) 10 yıldır birlikte olduğu Didem Mengü (30) ile, 9 Aralık günü Maltepe’deki Cevizli Mahallesinde bulunan lüks bir rezidansta buluştu. Alkol alan ikili arasında bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Abdulselam G. Didem Mengü’ye şiddet uyguladı.

BAŞINA GELEN DARBELER ÖLDÜRDÜ

Mengü başına aldığı darbeler yüzünden yere yıkıldı. Mengü’nün hayatını kaybettiği anlayan Abdulselam G. cesetten kurtulmaya çalıştı. Didem Mengü’nün cansız bedenini daha sonra almak üzere bir bavula koya şüpheli evden ayrıldı. Bavulu almak için geri gelen Abdulselam G. son anda bu kararından vazgeçerek polise teslim oldu.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Emniyetteki ifadesinde olayın detaylarını anlatan şüpheli “Yaklaşık 10 yıldır birliktelik yaşıyorduk. En son buluştuğumuz da alkol aldık. Tartışmaya başlayınca kendimi kaybederek olayı gerçekleştirdim” diyerek suçunu itiraf etti.

THY’de kapısında ‘Damacana Müdürü’ yazan müdürlükler var!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder