13 Mart 2020 Cuma

5 yeni film vizyona girdi

Türkiye’deki sinemalrda bu hafta 1’i yerli 5 yeni film gösterime girdi.

BOLD– Son zamanların en talihsiz vizyon takvimine denk gelen filmler arasında Vin Diesel’in başrolde olduğu Bloodshot dikkat çekiyor. Koronavirüs tedbirlerinin açıklanmasının hemen ertesine denk geldiği için büyük bir seyirci düşüşünün olması beklenen haftanın filmleri şöyle…

BLOODSHOT

52 yaşındaki Vin Diesel’i süper kahraman olarak izleyeceğimiz Bloodshot bir çizgi roman uyarlaması. Eiza Gonzalez, Guy Pearce ve Toby Kebbell gibi isimlerin de rol aldığı filmde Vin Diesel, öldürüldükten sonra bir teknoloji şirketi tarafından hayata döndürülen ve olağanüstü güçlerle donatılan bir askerin gerçeği arayışını anlatıyor.

Bloodshot Fragmanı

ARAF 4: MERYEM

Serinin 4. filminde Öğretmen Meryem ve ev arkadaşı Güzide’nin aynı doğaüstü varlık tarafından rahatsız edildiklerini fark ettikten sonra verdikleri mücadele anlatılıyor.

Araf 4: Meryem Fragmanı

GÖLGELERİN AŞKI

Megan Fox’un B film yolculuğu sürüyor! Fox dışında; Olivia Thirlby, Alan Ritchson, Jim Gaffigan ve Maria Dizzia’nın rol aldığı filmde, görünmezliğini kullanarak gizli fotoğraflar çekip, gazetelere para karşılığında gönderen Holly’nin kendisini görebilen tek kişiyle tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu ediliyor.

Gölgelerin Aşkı Fragmanı

İLK AŞK

Paranoyak bir boksör, babasından kaçan bir kız, Yakuza ve bolca stilize şiddet… Tipik Japon aksiyon sineması…

İlk Aşk Fragmanı

MÜRİT

Karla kaplı ıssızlıkta nişanlısının çocuklarıyla iki gün geçirmek zorunda kalan Grace’in üvey annelik provası giderek fizikötesi bir hal alır. Jaeden Martell, Riley Keough ve Lia McHugh başrollerde…

Mürit Fragmanı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder