12 Mart 2020 Perşembe

Amerikan televizyonları ünlü şovları seyircisiz yapmaya hazırlanıyor

ABD televizyonlarında büyük ilgi gören gece şovları koronavirüs yüzünden izleyicisiz yapılacak.

BOLD– Amerikan TV’lerinin en çok izlenen programlarından olan gece şovlarının (Late Night) stüdyo seyircisi olmaksızın yapılması gündemde.

Gece şovlarının ünlü isimleri Jimmy Fallon ve Stephen Colbert

STÜDYOYA SEYİRCİ ALINMAYACAK
Hollywoodreporter’ın haberine göre; NBC’de ‘Jimmy Fallon’un Tonight Show’u ve ‘Seth Meyers Late Night; CBS’te ‘Stephen Colbert’in Late Show; ‘Comedy Central’ın ‘Trevor Noah’ın The Daily Show programları başta olmak üzere birçok yapım pazartesiden itibaren stüdyo içi izleyici olmadan bant yayını ile gerçekleşecek.

NBC’nin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Konuklarımızın ve çalışanlarımızın güvenliği bizim önceliğimizdir. Bu amaçla 16 Mart Pazartesi gününden itibaren, Jimmy Fallon ve Seth Meyers programlarında stüdyo içi canlı izleyici almamaya karar verdik. Programlar, belirlenen takvime göre çekilecek ve yayın tarihlerinde bir değişiklik olmayacak.”

CBS de aynı yolu takip edeceğini 16 Mart Pazartesi gününden itibaren, Stephen Colbert gösterisi, stüdyo içi izleyici olmadan çekilecek. Bu karar, COVID-19 virüsünün yayılması ve durumun belirsizliği sebebiyle dikkatli bir şekilde alınmıştır.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder