12 Mart 2020 Perşembe

Ronaldo koronavirüs’ten dolayı İtalya’ya dönmüyor

Portekiz’de felç geçiren annesinin yanına giden Cristiano Ronaldo, Juventus Başkanı Agnelli’yi arayarak İtalya’ya dönmeyeceğini bildirdi.

BOLD – Juventus’ta Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Torino ekibinde bir büyük şok daha yaşandı. Portekiz’de felç geçiren annesinin yanına giden Cristiano Ronaldo, Juventus Başkanı Agnelli’yi arayarak İtalya’ya dönmeyeceğini bildirdi. Annesinin tedavi sürecinde yanında olacağını ifade eden Cristiano, İtalya’da koronavirüs sorunu ortadan kalkana kadar memleketi olan Madeira’da kalacağını ve tüm sağlık kontrollerini ve testlerini de Portekiz’de yaptıracağını bildirdi.

 

İTALYA’YA DÖNÜNCE 14 GÜN KARANTİNA VAR

Daniele Rugani’nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasından üç gün önce özel uçağı ile Portekiz’e giden Ronaldo, İtalya’ya dönse de hükumet kararı gereği en az 14 gün boyunca karantina altında tutulacak.
Juventus’un yıllık 36 milyon euro ödediği Cristiano Ronaldo’nun İtalya’ya dönmeyeceğini açıklaması başka bir krizi de beraberinde getirecek. 3 Nisan’a kadar ara verilen İtalya Serie A, bu tarihte başlar ve Cristiano da İtalya’ya dönmezse Juventus Kulübü, Portekizli yıldız için hukuki süreç başlatacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder