12 Mart 2020 Perşembe

Koronavirüs Marvel’i de vurdu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs Marvel’i de etkiledi.

BOLD– Koronavirüs salgının sanat dünyasına etkileri devam ediyor. Süper kahramanlar dünyası Marvel de salgından nasibini aldı.

FALCON&WİNTER SOLDIER ÇEKİMLERİ DURDU

Dünya Sağlık Örgütü tarafından resmen pandemi yani kontrol altına alınmayan salgın ilan edilen koronavirüs hayatın her alanının etkisi altına almaya devam ediyor. Sanat dünyası da bu etkiden nasibini alıyor.

Birçok festival ve etkinlik iptal edilirken film çekimleri ve gösterimleri de ileri tarihlere erteleniyor. Bunun son örneği Marvel’in büyük bir merakla beklenen dizisi Falcon&Winter Soldier oldu.

Dizinin başrollerinde Sebastian Stan ve Anthony Mackie yer alıyor


YAYIN TARİHİ DE ETKİLENEBİLİR

Marvel’in Disney Plus’ta yayınlnacak ilk dizisi olan Falcon&Winter Soldier’ın Çekya’da devam eden çekimleri süresiz olarak durduruldu ve dizi ekibi evlerine gönderildi. Bu kararın alınmasında Çekya’da 40 koronavirüs vakası tesbit edilmesi ve okulların süresiz tatil edilmesi etkili oldu.

Avengers Endgame’in ardından yaşananları anlatacağı belirtilen dizinin çekimlerinin ertelenmesinin yayın tarihine etki edip etmeyeceği merak ediliyor. Marvel’in WandaVision ve Hawkeye dizilerinin hazırlıkları da devam ediyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder