12 Mart 2020 Perşembe

Koronavirüse yakalanan Tom Hanks’in son filminden fragman

Koronavirüse yakalandığı açıklaması sanat camiasını üzen Tom Hanks’in son filmi Greyhound’dan ilk fragman geldi.

BOLD– Tom Hanks’in hem senaryosunu yazıp hem başrolünü üstlendiği yapım, 2. Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Filmin Türkiye’de 15 Mayıs’ta gösterime girmesi bekleniyor.

TOM HANKS TEKRAR 2. DÜNYA SAVAŞI’NDA
Philadelphia ve Forrest Gump filmleriyle 1993 ve 1994’te iki kez En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı alan Tom Hanks, Er Ryan’ı Kurtarmak’tan sonra yeniden bir 2. Dünya Savaşı filminde yer alıyor. Hanks’in Greyhound isimli savaş gemisinin kaptanı olan Ernest Krause’yi canlandırdığı öykü, savaşın ilk yıllarında geçiyor. Deniz subayı Krause bir yandan Atlantik’i geçmeye çalışırken bir yandan da Alman denizaltılarını atlatmaya çalışıyor.

Tom Hanks daha önce bir başka 2. Dünya Savaşı filmi olan “Er Ryan’ı Kurtarmak”ta rol almıştı.

VİZYON TARİHİ DEĞİŞEBİLİR
Filmin kadrosunda Hanks dışında; Karl Glusman, Manuel Garcia-Rulfo, Rob Morgan, Elisabeth Shue gibi isimler yer alıyor. Türkiye vizyon tarihi 15 Mayıs olarak açıklanan filmin ABD gösterimi 12 Haziran’a ertelenmişti. Bu sebeple Türkiye’deki gösterim tarihinin de önümüzdeki günlerde güncellenmesi bekleniyor. Hanks’in enfekte olması ABD vizyonunu da ertelemezse elbette. Hollywood yapımlarının gösterim öncesi tanıtım programlarına büyük önem verdikleri düşünüldüğünde Greyhound’un gösteriminin ileri bir tarihe kalması olası görünüyor.

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson’ın Avustralya’da koronavirüse yakalandıkları haberi bu gece gündeme düşmüştü. Çiftin genel durumlarının iyi olduğu oğulları Ceth Hanks tarafından açıklansa da oyuncunun sevenleri gelecek iyi haberleri bekliyor.

Greyhound fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder