14 Mart 2020 Cumartesi

Trump, korona testi yaptırdığını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs testi olduğunu, sonuçları henüz almadığını açıkladı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ise Avrupa’dan ülkeye seyahat yasağının genişletilip İngiltere ve İrlanda’nın da listeye eklendiğini açıkladı.

BOLD – Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını sebebiyle binlerce insan test yaptırdı. ABD Başkanı Donald Trump da bu kervana dahil oldu. Trump sonuçları henüz almadığını söyledi.

AMERİKA’DA ŞİMDİYE KADAR 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

‘Koronavirüs Görev Gücü’ ekibinin virüse karşı çok çalıştığını belirtip hastalıkla mücadele için yaklaşık 4 milyar dolar ayırdıklarını kaydetti.

Ülkede virüs sebebiyle şimdiye kadar 50 kişinin hayatını kaybettiğini ifade ederek test yaptırdığını ancak sonuçları henüz almadığını açıkladı.

TÜM ŞİRKETLERİN APPLE’IN KARARINI İZLEMESİNİ İSTEDİ

Apple’ın Çin dışındaki tüm mağazalarını kapatma kararına destek vererek “Tüm şirketler Apple’ın kararını izler ve perakende mağazalarını kapatırsa iyi olur” dedi.

YASAK GENİŞLETİLDİ VE İNGİLTERE İLE İRLANDA DA EKLENDİ

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ise Avrupa’dan ülkeye seyahat yasağının genişletildiğini, İngiltere ve İrlanda listeye eklendiğini açıkladı. Kararın pazartesi gecesiden itibaren yürürlükte olacağını bildirdi.

Avrupa’dan dönecek ABD vatandaşlarının ülkedeki çeşitli havaalanlarını kullanabileceğini belirtti.

Etil alkol sınırlaması kaldırıldı, dezenfektanları artık eczaneler üretecek

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder