14 Mart 2020 Cumartesi

THY’den personele “Fazla izin kullanmayın” tehdidi

Koronavirüs salgını sebebiyle uzmanlar evden çıkmama ve iş yerine gitmeme tavsiyesinde ısrar ederken pilot ve kabin personeline bir e-posta gönderen THY, “Fazla izin kullanmayın” dedi.

BOLD – Türk Havayolları (THY) Personel Yönetimi Şefliği’nce önceki gün yüzlerce personele “Ocak, Şubat İstirahat Raporu, Vizite Kullanımı Hakkında Bilgilendirme” başlıklı bir elektronik mesaj gönderildi.

PERSONEL HER GÜN BİNLERCE KİŞİYLE TEMAS HALİNDE

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre koronavirüs salgını sebebiyle uzmanların evden çıkmama ve iş yerine gitmeme tavsiyesi aksine THY, her gün binlerce kişiyle temas halindeki çalışanlarına fazla izin kullanmama ikazında bulundu.

DEVAMSIZLIKLAR MAKUL SÜREYİ AŞARSA İDARİ YAPTIRIM

Mesajda “Emsal görevde çalışanlarımıza göre istirahat rapor sayınıza bağlı devamsızlığınız fazla olduğunda operasyonel ve iş gücü planlamalarında aksaklıklara ve iş yerinde bir takım olumsuzluklara sebep olursunuz. Sık hastalanmaya bağlı bu devamsızlıklar makul süreleri aştığında da idari yaptırım söz konusu olabileceğinden hastalıklara karşı koruyucu önlemler almanızı ve sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Türkiye-Yunanistan sınırına beton döktüler…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder