11 Mart 2020 Çarşamba

Gökçek ve Arınç gerilimi devam ediyor

Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan’ın cenaze törenine katılan Melih Gökçek, önünden geçen kavgalı olduğu Bülent Arınç’ı gözleriyle dikkatlice takip ederken kameralara takıldı.

BOLD – Hayatını kaybeden Refah Partili eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, dün düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Milli Görüş akımının önemli isimlerinden olan Kazan’ın cenazesi, kırgın ve kavgalı AKP’lileri de bir araya getirdi. Dünkü cenazedeki ilginç karşılaşmalardan biri de Bülent Arınç ve Melih Gökçek karşılaşması oldu. Bülent Arınç ‘Ankara’yı parsel parsel sattı’ dediği Melih Gökçek’in önünden selam vermeden geçti. Önünden geçen Arınç’ı uzun süre gözleriyle süzen Gökçek de kendisini çeken kamerayı fark edince bakışlarını başka yöne çevirdi. İkili arasında esen soğuk rüzgar gerilimin devam ettiği yorumlarına neden oldu.

SABRETTİM BEN KAZANDIM

Arınç AKP’deki aktif görevini bırakmadan önce, Melih Gökçek için “Belediye başkanlığı adaylığı ile seçimlerde oy isterken Ankara’yı parsel parsel satmıştır” demişti. Gökçek ise iddiaları yalanlamış ve ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla görevinden istifa etmişti. Bülent Arınç, Melih Gökçek’in istifasının ardından “O bana siyaseten zarar vermek istedi ama ben siyaseten daha da güçlendim. Ben sabrettim ve kazandım” demişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder