20 Ağustos 2020 Perşembe

Amazon’un Utopia uyarlamasından ilk fragman yayınlandı

Kült İngiliz dizisinden Amazon Prime tarafından uyarlanan ve eylül ayında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Utopia dizisinin ilk tanıtım fragmanı  yayınlandı.

BOLD– 2013-2014 yılları arasında İngiltere’de Channel 4 kanalında yayınlanan ve kısa sürede kült bir yapım haline gelen Utopia orijinal içerik üretimi konusunda atağa geçen Amazon Prime’ın ellerinde yeni bir görünüme kavuştu.

Başarılı dizidaki “Where is Jessica Hyde?” cümlesi bir o sırlar TV izleyicilerinin en çok tekrar ettikleri replikti…

PANDEMİDEN ÖNCE PANDEMİ DİZİSİ ÇEKTİLER

İki gün önce Lovecraft Country‘i seyirciyle buluşturan Amazon yeni içeriklerine devam ediyor. İlk duyurulduğu andan itibaren merakla beklenen Utopia uyarılmasından ilk uzun fragmanı yayınlayan Amazon dizinin 25 Eylül’de ekranlara geleceğini de duyurmuş oldu.

Dennis Kelly’nin yazdığı orijinal İngiliz yapımı Utopia, bir çizgi roman hakkında konuşmak için internet forumu oluşturan bir grup gencin bu çizgi romanın büyük bir komploya ışık tuttuğunu öğrendikten sonra ölümcül bir kovalamaca içine girmesini anlatıyordu.

Estetik anlatımı ve renk seçimleriyle dikkat çeken dizinin uyarlamasından yayınlanan fragman aynı estetik yaklaşımın Amazon versiyonunda da korunduğunu gösteriyor.

Gone Girl ve Sharp Objects gibi başarılı işler kaleme alan romancı Gillian Flynn tarafından yazılan yeni Utopia’da ölümcül bir grip salgını önemli yer tutuyor. Çekimleri pandemiden hemen önce tamamlanan bu açıdan da ayrı bir anlam taşıyor. Sasha Lane, Rainn Wilson, John Cusack, Desmin Borges, Dan Byrd, Ashleigh LaThrop, Christopher Denham, Cory Michael Smith, Jessica Rothe gibi isimleri bir araya getiren dizinin ilk fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder