19 Ağustos 2020 Çarşamba

Şener: Türkiye ekonomisini bir aile yönetiyor

Erdoğan’ın eski yol arkadaşı Abdüllatif Şener, ülke ekonomisini Erdoğan ailesinin yönettiğinin altını çizdi ve tablo için “perişan” kelimesini kullandı.

BOLD – Hükumet ve ekonomi yönetiminin çizdiği pembe tablolara karşın açıklanan her yeni veri Türkiye’nin ciddi risklerle karşı karşıya olduğunu ortaya koyuyor. Son olarak dün açıklanan verilere göre geçen yıl Temmuz ayında 9.9 milyar lira fazla veren bütçe bu yıl 29.7 milyar lira açık verdi. Geçen yıl 17.6 milyar lira fazla veren faiz dışı denge de bu yıl 21.2 milyar lira açık verdi.

AKP’nin kurucuları arasında yer alan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğrudan Erdoğan ailesini eleştirdi.

ERDOĞAN TEK BAŞINA HÜKUMET, ÜLKE PERİŞAN

Twitter üzerinden ekonominin gidişatı hakkında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a göndermede bulunan Şener, şu ifadeleri kullandı: ”Türkiye ekonomisini bir aile yönetiyor.. Erdoğan ailesi.. Kayınpeder ve damat.. Biri tek başına hükumet.. Diğeri Hazine ve Maliye Bakanı.. Gel gör ki.. Esnaf perişan… İşçi işsiz perişan.. Çiftçi perişan… Gençler perişan.. Dostlar! Ülke perişan..”

 

Mali’de darbe iddiası: Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita alıkonuldu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder