22 Ağustos 2020 Cumartesi

DC’den bomba gibi fragmanlar: The Batman & Justice League The Snyder Cut

DC Comics merakla beklenen iki filmden ilk fragmanları paylaştı. Robert Pattinson’lu The Batman ve Justice League filminin Zack Snyder versiyonu 2021’de izleyiciyle buluşacak.

BOLD– Bruce Wayne’in Batman karakterine büründüğü ilk yıllara odaklanan The Batman, kaliteli bir oyuncu kadrosu barındırıyor. Filmde Catwoman’ı Zoë Kravitz, The Riddler’ı Paul Dano, Penguin’i Colin Farrell, Komiser Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis, Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor.

Roebert Pattinson, Bruce Wayne rolünde…

BU BATMAN BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL

Filmin yönetmeni Matt Reeves, DCFanDome’da yaptığı açıklamada Colin Farrell’ın canlandırdığı Oswald Cobblepot’un henüz tanıdığımız Penguine’e dönüşmediğini, The Riddler ve Catwoman gibi DC evreninin önemli karakterlerin de önceki filmlerden farklı olacağını belirtti. Yönetmene göre, bir dizi cinayetle bağlantılı olan hikaye Gotham’daki yozlaşma ve Wayne ailesiyle bağlantılı.

İşte The Batman fragmanı…

SEYİRCİ BASKISIYLA GELEN FİLM: JUSTICE LEAGUE SNYDER CUT

2017 yapımı Justice League’in ilk yönetmeni Zack Snyder tarafından hazırlanan yeni versiyonundan da fragman yayınlandı. Justice League: The Snyder Cut adını taşıyan yapım 2021’de HBO Max’te yayınlanacak.

Hatırlanacağı gibi Justice League’in ilk yönetmeni olan Zack Snyder ek çekimlerin başlamasından hemen önce projeden ayrılmış ve yerine Joss Whedon getirilmişti. Ancak, 2017’de vizyona giren ve Joss Whedon’un yönettiği Justice League seyircilerin de eleştirmenlerin de beklentisini karşılamaktan uzak kalmıştı.

Justice League’in Snyder versiyonunda Süpermen’in karanlık yönlerini de göreceğiz

Whedon‘ın yönettiği filmin beğenilmemesi, Zack Snyder tarafından hazırlanan versiyonun daha çok merak edilmesine yol açtı. Hatta bu yüzden #ReleaseTheSnyderCut hareketi başlatıldı. DC hayranlarının bu ısrarlı talepleri sonuç verdi ve WarnerMedia The Snyder Cut isimli ilk versiyonun 2021’de HBO Max‘te yayınlanacağını açıkladı.

Zack Snyder’ın vizyona giren filmde kendi çektiği versiyonun sadece dörtte birinin kullanıldığını söylemesi adeta yeni bir film izleyeceğimiz anlamına geliyor. Aşağıda izleyebileceğiniz fragmandan da bunu anlamak mümkün…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder