20 Ağustos 2020 Perşembe

Burak gemi alırken Binali Yıldırım’ın çocukları gemileri sattı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan gemi filosunu büyütürken, AKP’li eski başbakan Binali Yıldırım’ın çocukları ise tüm gemilerini satarak sektörden çıktı. Yıldırım’ın çocukları gemileri yaklaşık 250 milyon TL’ye sattı.

BOLD – AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın çocuklarının yöneticisi olduğu Derin Denizcilik, 3 gemiyi elden çıkararak filosundaki tüm gemileri satmış oldu. Gemileri Çinli bir firma 30 milyon dolara satın aldı.

GEMİLER 30 MİLYON DOLARA SATILDI

AKP’li Binali Yıldırım’ın çocukları Erkam Yıldırım, Bülent Yıldırım ve Bahar Büşra’nın bulunduğu Derin Denizcilik, filosundaki 3 gemi için Çinli bir alıcı buldu. Dünya Gazetesi’nden Aysel Yücel’in haberine göre Derin Denizcilik, filosundaki her biri 57 bin DWT’lik DD Marmara, DD Ege ve DD Karadeniz isimli gemiyi Çinli bir alıcıya satıldı. Şirkete yakın kaynaklar da satışı doğrularken 2012’de Kore’de inşa edilen supramax tipi gemilerin her birinin 10 milyon dolara satıldığı açıklandı. Böylece Derin Denizcilik, filosundaki tüm gemileri satmış oldu.

Bugün bin 400’ü geçen yeni vaka sayısındaki tırmanış devam ediyor

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder