19 Mart 2021 Cuma

Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun aldığı cezayla ilgili şok gerçek!

İnsan hakları savunucusu HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili şok gerçek ortaya çıktı. İki farklı gazeteci iki farklı yayında önlerine konulan metinlerden birebir aynı ifadeleri kullandı.

BOLD – Gazeteci Fehim Işık’ın paylaştığı videoda gazeteci İsmail Saymaz ile gazeteci Hadi Özışık’ın milletvekilliği düşürülen Gergerlioğlu ile ilgili önlerine konulan metni okuduğunu belirtti.

ALGI OPERASYONUNUN OYUNCAKLARI

Gergerlioğlu’nun talimatla vekilliğinin düşürüldüğünü kaydeden Fehim Işık, “Aynı tornadan çıkmış gibiler. Daha da ötesi, sanki bir merkezden ellerine verilmiş metni okuyorlar. Bir algı operasyonunun oyuncakları olduklarına şüphe yok. Daha da ötesi, belli bir kesime dönük kaçırma ve işkenceleri sıradanlaştırma ve topluma kabul ettirme çabaları da var” dedi.

O videoda ayrı programlarda konuşan Saymaz ve Özışık’ın konuşmaları şöyle:

İsmail Saymaz: “Ömer Faruk Gergerlioğlu’yla ilgili neden hızlı karar verildi. Çünkü ‘Fetö’yü savunuyordu. Gergerlioğlu aslında İslamcı ama son dönemde failleri sanıkları mağdurları ‘Fetö’cülerin olduğu gündemlerle alakalıydı. Bunlardan birincisi kaçırılan insanlarla ilgiliydi. İddiaya göre bazı Fethullahçılar kaçırılıyordu gözaltında tutuluyordu. İkincisi ‘Fetö’ şüphelilerinin çıplak arandığı iddiasıydı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da bunu söyledi. Kanaatim o ki Meclis’te bir ‘Fetö’ savunucusu olmasın diye davası hızlandırıldı.”

Hadi Özışık : “Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun aldığı cezadan masum olduğunu söylemek için siciline bakmak lazım. Son zamanlarda ‘Fetö’nün sürdürdüğü propagandaya doğrudan dahil oldu. Birincisi insan kaçırma. Falanca kaçırıldı nerededir diye aylardır propaganda yapıyorlar. İkincisi yine çıplak arama olayı ‘Fetö’nün propagandasıdır. Çıplak arama yapılıyor diyen de yine Ömer Faruk Gergerlioğlu’dur.”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder