16 Mart 2021 Salı

TRT’deki soygun ‘Teşkilat’ı: Şifre İpek Üniversitesi

İşkence ve adam kaçırma sahneleriyle gündemde olan TRT’nin yeni dizisi ‘Teşkilat’ MİT’in son yıllardaki artan insan haklarına aykırı uygulamalarını şirin göstermekle suçlanıyor. Dizi de kullanılan mekanlardan birinin de KHK ile kapatılan İpek Üniversitesi olmasının özel bir anlamı mı var? Bold Medya son videosunda ‘Teşkilat’ı masaya yatırdı

BOLD – AKP’nin adalet, özgürlük, reform dediği günlerde devlet televizyonu TRT’nin ‘Teşkilat’ adlı dizisi 90 yılların utancı adam kaçırma, işkence sahneleriyle Türkiye’nin gündeminde. Üstelik, MİT’in adam kaçırma gibi illegal operasyonlarını şirin gösteren dizideki sahneler gerçek hayattakilerden de farksız.

Öte yandan, dizide kullanılan bazı mekanlar ise dikkat çekici. Çekimlerin yapıldığı yer, iş insanı Akın İpek’in sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. İpek, Tims Prodüksiyonun çekimleri 2016’de KHK ile kapatılan İpek Üniversitesinde gerçekleştirdiği söyledi.

İpek Grubu’nun yaptığı tüm bağışların terör finansmanı sayılarak üniversitenin kapatıldığını söyleyen Akın İpek, kardeşi Tekin İpek’in 6 yıldır bu yüzden cezaevinde olduğunu belirtti.

Borç batağındaki vatandaş silaha sarıldı: Hacze gelen avukatı öldürdü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder