22 Mayıs 2021 Cumartesi

26 milyon adet aşı enjektörü için ihaleye çıkıldı

Devlet Malzeme Ofisi, 26 milyon adet aşı enjektörü için ihale açtı. Kovid-19 aşılamasında kullanılacak enjektörlerin alınacağı şirket kapalı zarf usulüyle yapılacak ihaleyle belirlenecek.

BOLD – Resmi Gazetede yer alan ilana göre DMO, 26 milyon adet 1 ml’lik aşı enjektörü satın alacak. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nün kullanacağı enjektörler ihale ek şartları listesinde belirtilen şartlar dâhilinde açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacak.

İLK TEKLİFLER YAZILI SONRAKİ SÖZLÜ

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3’üncü maddesinin (g) bendi gereğince istisna kapsamında yapılacak ihale kapalı zarf usulüyle başlayacak. Şirketler ilk tekliflerini yazılı olarak bildirecekler ve devamında sözlü olarak tekliflerini yapacaklar.

140 TL ŞARTNAME BEDELİ YATIRILACAK

İhaleye teklif verecek olan firmaların, 140 TL şartname bedeli yatırmaları gerecek. Teklifler, 31 Mayıs 2021 günü, en geç saat 12.00’ye kadar Devlet Malzeme Ofisi IV No.lu Satınalma Daire Başkanlığına yapılacak. 26 milyon enjektör için verilecek tekliflerde ürünün marka, model ve menşei teklif mektuplarında belirtilecek.

Hibede esnafa ayrımcılık: Salgından etkilenme şartı getirildi

26 milyon adet aşı enjektörü için ihaleye çıkıldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder