22 Mayıs 2021 Cumartesi

İkizdere’de Meral Akşener’e provokasyonun altından Cengiz İnşaatın taşeronu çıktı

Rize’nin İkizdere ilçesinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz” diyen Havva Sevgen ismli kadının İşkencedere taş ocağı yapan Cengiz İnşaatın taşeronu İhsan Çilo’nun kardeşi olduğu öne sürüldü. İddiayı gündeme getiren İyi Partili Lütfü Türkkan, “Saldırsın diye gönderdiğiniz Havva ablanızı tanıdınız değil mi?” diye sordu.

BOLD – İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Rize’nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında Meral Akşener’le tartışan Havva Sevgen isimli kadının kimliğini açıkladı.

İşkencedere Vadisinde taş ocağına karşı mücadele veren köylüleri ziyaret ettikten sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapmak isteyen Meral Akşener’in yanına giden Havva Sevgen, “Teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz. Burada ne işiniz var” demişti.

Sevgen’in sözlerine Akşener, “Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Hadi oradan” cevabı vermişti.

HAVVA ABLANIZIN PARASINI NİYE EKSİK VERDİNİZ

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından Havva Sevgen’in fotoğraflarını paylaşarak, olay günü başı kapalı olan Sevgen’in normal hayatında başının açık olduğunu belirtti. Milletvekili Türkkan, “Operasyon maşası Havva Sevgen, İkizdere’yi yağma eden Cengiz İnşaat’ın taşeronu olan İhsan Çilo’nun da kardeşi çıktı diyorlar. Ne diyorsunuz arkadaşlar?” iddiasında bulundu. Sevgen’in olaydan sonra bir adam ile konuşurken videosunu yayınlayan Türkkan, “Çocuklar Havva ablanızın parasını niye eksik verdiniz” ifadesini kullandı.

İddianame kabul edildi, 6 kişinin kaçırılmasına yardımcı olanlar yargılanacak

İkizdere’de Meral Akşener’e provokasyonun altından Cengiz İnşaatın taşeronu çıktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder